- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ottoka
őstag
válasz
liksoft #2406 üzenetére
Nekem tavaly nyár óta van víz a chipseten, procin és vga-n, ősztől raktam a promise kártyára is, mert alapból csak egy borda van az oem verzión és kicsit melegszik a drága. A dobozosra már raknak ventit, csak én nem voltam hajlandó egy dobozért, nyolc sata kábelért plusz 27 rugót fizetni.
Nincs gyerek, se házikedvenc az asszonyon kívül. Csak egy szép új lada hűtő 4 hangtalan Scythe folyadékcsapágyas ventivel.
Winyóra nem rakok vizet, a thermaltake kandalf házban elölről egy 12cm-es venti fújja a levegőt pont át a winyókon, és fasza langyosak, hátul egy 12-es szivja, meg a tápventi és kész.
A ramokon van egy kissebb venti még, de már azokra is tervezem a vizet. Vannak már egész király blokkok a ramokra is.
Van egy keringésfigyelő, ez van feldugva az alaplapra a cpu hűtő helyére, meg be van kapcsolva a proci 60 fokra, ott lekapcsol a gép. Ennyit tehetek érte.
Gyógyszertári ionmentes víz, innovatek adalékanyag, és a blokkok és csatlakozók is innovatek, sufnituning nem teszi be a lábát a házba.
Amikor valami átalkítás van, akkor feltöltés után egy éjszakát csak a vizpumpa megy egy külön tápról, én meg zseblámpával sasolom csöppen -e. Mint egy gyerek.
Ha szét kell szedni a rendszert, mint legutóbb mikor vga-t cseréltem, akkor azokat a csöveket amik már egyszer meg voltak szorítva a csatlakozóknál, nem használom még egyszer, ilyenkor új cső.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Tesla topik
- Formula-1
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Milyen TV-t vegyek?
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- Apple Watch SE 40mm 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Dell 14 Inspiron 5435 FHD+ Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega 8 Win11 Garancia
- Bomba ár! HP EliteBook X360 830 G6 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest