Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- sziku69: Szólánc.
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- pechman8: 300B vs. GU50: a Herceg és a Koldus
- Cseppino: Windows 11 25H2 frissítés – Újdonságok, AI-funkciók és rejtett beállítások.
- potyautas: Nóta állj!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Freddy TNT
őstag
válasz
edeleny #1532 üzenetére
Nekem is van egy promise kártyám és meg vagyok elégedve vele. Nem éppen high-end kategória,de azért elég drága fajta. (kb bruttó 24.000 volt)
[link]
SATA II, TCQ & NCQ raid 0 és 1 kombinációi, na meg PCI és PCI-x kompatibilis csatolófelület...
Sajnos úgy néz ki, hogy el kell adjam mert a ha váltok alaplapot (elméletileg hamarosan) akkor azon nem lesz csak 1 szabad PCI slot az meg kell a hangkarinak....... -
Ottoka
őstag
válasz
edeleny #1532 üzenetére
Hétvége óta csak kettő.
Négy 36gb-os volt, most van az újfajta 150Gb-os, abból vettem kettőt. Majd ha lesz zsé, akkor veszek hozzá még kettőt, mert durván a két 150-es tudja a 4db 36-os sebességét.
Én az Axico Kft.-nél vettem a karit, bruttó 98.000Ft most.
[link] A végfelhasználói árakat nézd az árlistában!
A Pctrade Kft-nél is van, ott viszont egy 10-15e drágább. Szerintem ők is az Axico-nál veszik, ők a disztribútor.
Ami az olcsóbb karikat illeti, adaptec kártyát nem próbáltam, 7500-os sata2 sil 3132-es chipes karit raktam be egy gépbe kb 2 hónapja, mert kevés volt az alaplapi 4 sata port.
Hát elég siralmas, még az nvraid sebességét sem tudja.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Akció! Paidashu 10600MAH / 20700MAH Powerbank olcsón!
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) (CSAK RENDELÉSRE)
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- Samsung Galaxy S25 Blueblack 120 Hz AMOLED, AI-kamera, erős teljesítmény 12/128 GB Új
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest