- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Philips M120D/10 kamera hackelés és parajelenségek
- sellerbuyer: Mivel fotózz és videózz 2025-ben? Elég egy mobil vagy kell egy kamera?
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
Új hozzászólás Aktív témák
-
Proci85
senior tag
válasz
kelna91 #10093 üzenetére
Nem tudom, hogy vicc akart-e lenni vagy tényleg félreértetted vagy miért idéztél egy félreérthető részletet. Nem egy polcon porosodó off-site, régi backupból beszéltem.
Az archívum kedvéért:Ha földrazilag távol lévő 2 helyre mentesz (pl. cég 2 telephelye, Bp, Sopron), ami on-line és ellenőrzött, akkor azért elég nyugodtan lehet aludni.
A kolléga eseténél (táp hiba) semmilyen raid megoldás nem garancia. Jelen esetben vélhetően raid 50 futott. Legjobb esetben is 2 vinyó kiesést visel el, de bármi lett volna is, tök mind1...akár raid1 8db vinyóra tükrözve, ha a legrosszabb beüt és minden vinyó feladjaBár ettől még az általad rímbe szedett +1 porosodó backup is jobb, legalább van egy visszaállítási pont, nem totális adatvesztés.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) Kingston HyperX Renegade 2666MHz DDR4 garanciával hibátlan működéssel
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 5700XT 8GB / 512GB SSD
- iKing.Hu - Motorola Razr 40 Ultra Glacier Blue 8 GB RAM / 256 GB tárhely Használt, karcmentes
- Apple Watch Series 9 45mm GPS Starlight 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest