Hirdetés
- antikomcsi: Való Világ: A piszkos 12 - VV12 - Való Világ 12
- Amazon Kindle JailBreak
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Garry84: Sumák aprós?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
DigitXT
félisten
Ne érts félre, én is szerettem a vicces aláírásokat, és aláírom (sicc!
), hogy néha már onnan lehetett tudni, hogy ki írta a HSZ-t, mikor az avatarja éppen kilógott a képből.
Viszont sokan tényleg nem ilyen célra használták (sormintákkal volt tele meg ilyesmi), szóval évekkel ezelőtt kikapcsoltam, amint prémben lehetővé vált. Ha és amennyiben visszakerülne a feature, nagyon lerövidítve ("egy mondat"), nem mondom, hogy gázos, ellenben másoknak szétverni a fórum felületét (különböző megjelenítőkkel nézzük) az. Semmi jónak nem vagyok elrontója, de már csak "reklámozásra" használtam (aktuális hirdetés linkje). Tkp. jó lenne, ha visszakerülne! Viszont nem látom bele a fórum végét.
-
7
addikt
A konfigokat és hírdetéseket nem engedtem volna ,de a szellemes idézeteket , dumákat igen.
Értem, hogy mit írsz, de nem értek veled egyet.
- Parci említette, hogy nem a tartalom, hanem az arculat volt a döntés fő mozgatórugója.
- Ha a tartalom is volna a gond (nem): annak idején moderátorként hamar megtapasztaltam, hogy aláírásokat kordában tartani sokkal nagyobb szélmalomharc, mint hozzászólásokat. Ez a javasolt intézkedés elvonná a humán erőforrásokat nagyobb súlyú, a közösségnek hasznosabb dolgoktól.
Megj.: igazából én a [Szerkesztve] taget is elvenném vagy átraknám máshova, de ez már az én szuverén problémám.
-
DigitXT
félisten
Mondjuk ez érdekes kérdés, hogy ha reklámfelület is*, akkor a prémek használhatnák
erre a célra, a mezei userek meg irigykednének rá, tehát több lenne a prém => profit.*: merthogy megengedett volt a hirdetés elhelyezése ott, de csak ott, HSZ-ben nem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Elemlámpa, zseblámpa
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Battlefield 6
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- OLED monitor topic
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus A620M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RX 6900XT 16GB Zalman Z1 Plus Chieftec 850W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ ASUS ROG Hyperion GR701 E-ATX RGB Gépház
- DELL Precision Dual USB-C Thunderbolt Dock - TB18DC
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest