Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz ncc1701 #6507 üzenetére
Tipikus angol laghegy volt. Az az érzés, mintha víz alól játszanál, meg puffogó shotgun + rail. Ha legalább a svéd 60 ping-es feeling lenne. Ami azért kemény - mármint, hogy szívesebben játszom svéd szerveren, mint angolon.
[ Szerkesztve ]
SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
-
-
-
Sotho
őstag
válasz ncc1701 #6526 üzenetére
A qlrankson az utolsó 18 meccsemből egyelőre egy sem látszik, pedig attól várom hogy beelőzzelek , addig maradj nyugton 2500+ -as eló már nem gyerekeknek való
Fáradtan nem jó botzerral játszani azt tapasztalom , de hazarddal sem, [link], akiben ott van a szunnyadó tehetség és brutálisakat tud villantani odakoncertál , milyen jó látni azt az előkelő 2. (botzer az első de az nem ér úgysem ) helyet? ugyeugye?
[ Szerkesztve ]
-
Sotho
őstag
válasz ncc1701 #6529 üzenetére
Dezsír, kösz, nem vagyok elo buzi de jópofa ahogy a chat ablakból lehet updatelni, hehe Ja és lehetne már 2500 , hamár a railem elérte az overall 50%-ot, amire a legkevésbé számítottam mikor elkezdetem játszani.
πcsába: ezért nem jó hajnalban meccset nyomatni, 2485-->2479, de ez azért van mert hazard speedet nyomott.[ Szerkesztve ]
-
válasz ncc1701 #6531 üzenetére
"Automatikusan updateli"
Ha donator és autocrawled státuszod van QLRanks-on (legalább 10 EUR adomány). Amúgy manuálisan rá kell frissíteni, csak néha nem.
[ Szerkesztve ]
SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
válasz ncc1701 #6533 üzenetére
Amikor azt írja ki, hogy nincs mit frissíteni, AKKOR frissítette be automatikusan.
-
-
-
-
-
Sotho
őstag
válasz ncc1701 #6558 üzenetére
Attól függ, kikkel játszol lehet 40x15 perc, de lehet 40x5-8 perc is Ezek többnyire az alvásidőből mennek sajnos.
Ja a most vasárnapot nézted? Láttad kikkel játszottam, hehe nem volt uncsi.
Own : 100-at becélzom egyszer. De arra rá kell készülni minden szempontból.[ Szerkesztve ]
-
-
-
törölt tag
válasz ncc1701 #6618 üzenetére
Nem mondtam, hogy baj van vele. A kinzunak tökéletes a formája és súlyeloszlása (az anyaga és mikrokapcsolói sajna már nem Magnézium ötvözetből/bakelitből/kompozitból, japán omronokkal jobb lenne ) így néhányan DAdder belsőt tesznek bele és úgy hallottam, az Abyssus-é is ugyanígy belemehet.
(#6619) atidzsiforc: ez amúgy igaz, én is láttam pár ilyen töröttet. A tulaja mégcsak nem is vagdosta asztalhoz, kímélte. Egyszerűen hamar elfárad nagyon sok Aby "szeme" vagyis az a műanyag rész, ami nyomja a mikrokapcsoló(ka)t. Legtöbbször egyszerűen kikopik, de én konkrét törötteket is láttam.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz ncc1701 #6647 üzenetére
Mit adtak volna? Teknősbéka alakzatot rövidpengéjű karddal és szifiliszt római joggal. Csupa "értékes" dolgot.. (Kivéve, amit a görögöktől nyúltak) Még az alsógatyát is nekünk kellett bemutatni a nyominak a nyeregről, instant kajáról nem is beszélve. A linux meg rohaggyon meg, csak szerverOS-nek való. De arra meg jobb a BSD. Egyébként hogy jönnek ide a rómaiak
[ Szerkesztve ]
-
-
válasz ncc1701 #6668 üzenetére
Vagy pár +5-ös bubi. :>
Az armor 2/3 sebzést nyel el, a 240-ből 160-at --> 7+ 160 = 167 armor-ja volt.
57 hp-ja maradt, + 80 = 137. Feltételezve, hogy 167 armorja volt, valószínű, hogy a kezdeti 125 hp-ből már leszámolt 100-ra, így elég az 8 x 5-ös (a távolságok megtételéhez szükséges idő miatt kb. 9) bubi (Purgatory-n 11 db 5 hp-s bubi van), hogy ennyi stack-je maradjon.
Elképzelhető, hogy megája volt, de nem kizárólagos lehetőség.
[ Szerkesztve ]
-
válasz ncc1701 #6684 üzenetére
ts alap, anélkül le se ülnék ligameccset játszani.
"Kár, h minimálisan több csapatmunkával simán hoztátok volna a meccseket"
Alig practice war-oztunk, ez a 4-es felállás meg előszőr játszott együtt. Plusz, ha megnézed az enemy-ket, legalacsonyabb TDM elo 2157, ilyen többezer játszott TDM-ük van (bombthreatnek is, csak neki az előző acc-ját törölték, amúgy régi div1-es német), rendszeresen játszottak együtt, nálunk URAZ főleg CA player (div1), nekem ~230 játszott TDM-em van, 3 hónap alatt volt kb. 10 practice war-unk, szinte mindig más 4-es felállással.
Ott buktuk el, hogy túl korán (30 másodperccel a vége előtt) kezdtünk el +back-elni."Meg hát nem szaladok be mg-vel a redhez, mikor ott már van 3 emberke a másik csapatból"
Kivéve, ha a társaim is ott vannak és megy a cess, itemet próbálunk lopni vagy tudni akarjuk, hogy hányan vannak ott, és ennek következtében a map más részei milyen eséllyel tiszták.
-
-
válasz ncc1701 #6697 üzenetére
Főleg r_overBrightBits, r_mapOverBrightBits, r_mapOverBrightCap, r_vertexLight / r_fullBright és r_picmip-re gondoltam. r_enablePostProcess 0 is sokat változtat, ha r_ignoreHwGamma 1 és az r_gamma 1<.
A mostani *.cfg-mmel így néz ki;
De itt van még pár alter verzió (gammához / enemycolor-hoz nem is nyúltam);
Határ a csillagos ég.
[ Szerkesztve ]
-
-
-
.LnB
titán
válasz ncc1701 #6717 üzenetére
Tisztában vagyok ezekkel. És nézek is youtube-on folyamatosan meccseket. De még ezek koraik, ha nem tudom azt se, hogy hol fogok kijönni a teleportból (van ilyen map ) Szóval nem szellemi fogyatékos vagyok, csak egy kicsit későn állok neki QL Duel-t megtanulni
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
.LnB
titán
válasz ncc1701 #6719 üzenetére
Én Q3 alphával kezdtem. Ez annyit tesz, hogy a PCGURU-s lemezen lévő verzióval botozram Úgy, hogy S3-as VGA-m volt. És mikor vettem másikat akkor vettem észre, hogy van a játékban HUD. Addig a S3 Savage VGA nem tudta megjeleníteni. Aztán Botoztam, és haverokkal sokat LAN-oztam. Nincs is netes tapaszalatom. Csak Q4-ben de ott pedig csak ClanArena.
Szóval a 0-ról indulok Van egy kisfiam, semmi időm. Jó lesz ezSzerk.: Most jut eszembe, hogy hazudtam mert Q4-ben nyomtam pár duelt, pl Suffer1ng ellen. Gondolhatod mi volt a vége annak is
Ezt most találtam, ezt használjátok ti? QLranks
[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
-
válasz ncc1701 #6785 üzenetére
Mondtam neki, hogy megkaphatja az összes demo-t (merthogy MEGVANNAK), de erre már csak néma csend és hullaszag. :>
[ Szerkesztve ]
-
-
-
.LnB
titán
válasz ncc1701 #6837 üzenetére
Én ma buherálok kicsit cfg-t, én kikapcsolom. Duelre nem kell, sose néztem még. De a nagy óra az fontos lenne.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Androidos fejegységek
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Nintendo Switch
- XPEnology
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Házimozi haladó szinten
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Formula-1
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest