- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- TheLázs: Mi várható el a betegtől...?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bobalazs: Alulfeszelt GPU profilok FPS teljesítményének összehasonlítása 10 játéknál
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- MasterDeeJay: Kínai DDR5 második felvonás - Puskill PSK-D5M4800BH-16G
Új hozzászólás Aktív témák
-
Den
veterán
azért van így írva mert hülye a hirdetés feladó rendszer, és nem tudsz márkát beírni, csak egy listából választani, és ha nincs benne a márka amit hirdetsz, akkor is váasztanod kell vmit.
a hírdetett gép nem kymco. legjobb esetben kazuma, de inkább vmi ismeretlen eredetü kínai verda.
Az egészbiztos hogy nem 250-es. mert az a blokk ami benne van nincs ekkorában, maximum 150-esben gyártják. -
Kiskokó
veterán
[link]
Nah ezt nemértem ! miaz hogy kymco kazuma ?? mért van ez igy irva ?? -
lajo
senior tag
Én is szívesen elgurulgatnék az erdőbe vagy réten ha megdobnának eggyel.
-
Kiskokó
veterán
válasz
_Volkovy_ #36 üzenetére
egyáltalán nem várom el hogy sajnálj mert nem is kell csak e példát hoztam fel hogy miylen marhaságok vanank amiért pénzt kérnek..
ui.:nemtudom hogy te voltál e (ha nem akkor mnemszóltam) az hogy azt irtad valkin ek hogy Értelmezni a szöveget tudni kell (JA tevoltál tudom az alkoholos topicban) Nah hát akkor lehet neked is gyakorolni kellene egy kicsit.
bye!
Up!
Hazsnált Kymco KXR 250 Quadot keresek! vagy hasonló sportquadot használtan 650ezer forintig. Régi quadok nemérdekelnek.. -
_Volkovy_
nagyúr
Ilyen ez a világ már mindnért elkérnek egy rakat pénzt.. mint behozták ezt a hulladékzelási összeget meg stb elmenek az apjuk f@szába... (villamossági boltjaink vanank) és ott +75ft a hülye ghulladékkezeléso költség.. meg annyi sazrság van ami fölösleges... ez van
A bajom az, hogy ezek után elvárod, hogy sajnáljalak.. -
Kiskokó
veterán
Keresek Kymco KXR 250-es tipusú Sportquadot megkimélt szép állapotban maximum ár 650ezer forint ! jelentkezni lehet itt !
-
Kiskokó
veterán
válasz
_Volkovy_ #26 üzenetére
Ilyen ez a világ már mindnért elkérnek egy rakat pénzt.. mint behozták ezt a hulladékzelási összeget meg stb elmenek az apjuk f@szába... (villamossági boltjaink vanank) és ott +75ft a hülye ghulladékkezeléso költség.. meg annyi sazrság van ami fölösleges... ez van
Den:kösz a képeket.. akkor mi a helyzet kiderült hogy van e félautomata ? bár tesómnak z se nagyon tetszik n.. idóta nemtudom mit akar automtát a motoron kis kibirta... mind1 és ha véletlenül erre esne a választák mikor érkezne meg ?
Üdv -
Den
veterán
hát ezt rosszul hallottad
ami rendelkezik eec jóváhagyással és difivel auz levizsgáztatható és forgalomban is használható (max 15kw teljesítményig)
Ahozz hogy egy quadot kaliforniában levizsgáztass ahhoz meg kell feleljen az amcsi előírásoknak, akkor viszont nem felel meg az európai előírásknak, ezért nem használható közúton itthon. -
Den
veterán
válasz
_Volkovy_ #21 üzenetére
rögtön első körben lökettérfogattól függő mértékű regadó. rendszámoztatható gépek állt 125 és 500cc közé esnek, a mieink is, erre 135k a regadó
ehhez még vizsgadíj, rendszám.
Aztán a többi ugyanaz int egy motornál mert annak minősül. kötelező és súlyadó
természeesen ezek csak ha rendszámoztatod. -
_Volkovy_
nagyúr
Értem..
És a rendszámosnál mennyi pluszköltséggel kell számolni évente? -
_Volkovy_
nagyúr
Ezekkel ki lehet menni az útra?
-
Kiskokó
veterán
hát ja ha valakinek van pénze egy 3 milliós Sportmanra akkor az a 14-05 lire nemsok... amugy nézed a holapukon emg a videókon den ? hogy külön egy millió konkrétan ahoz gyártott fűnyiró. ráaksztod és kész. meg faszálitó ''utánfutó'' meg minden saz van hozzá külön amit lehet rednelni.
-
Den
veterán
-Tudok félautomata váltós verzióban hozatni
-dobfék az alapverzión van, a deluxe elöl és hátul is tárcsafékes, ezenkívül a deluxe alufelnis, sportkipufogós, és 1-1hüvelykkel nagyobb gumik vannak rajta.
Ilyen árban sportquadban csak 200-asok vannak. De kezdőnek ez még túl erős is, szóval nem kell aggódnia hogy gyenge lenne -
Kiskokó
veterán
Hello na tesóm hazaért megnée a yomoto-t és megvan baj.. nem fél-automat vagy auomata... ráadásul elől dobfék van.. pedig ez jól is néz ki. hasonlót nemtudsz de ha leht 250-es
köszi -
Den
veterán
Ha megveszi, sokkal jobban bele lesz őrülve
A megoldás vegyél te is quadota yomoto150-es alapverzióját még nem számoltam ki mennyi lesz, de egész baráti, s valszeg lesz egy smkp motorként használható 4 ütemü 50-es is ugyanabban a vázban mint a 150-es, tehát nem játékquad lesz
-
Kiskokó
veterán
Nem is keeway-t szeretnénk! Jah polairs persze .. ismerem csak hazsnáltan is jó ha másfél millió alat van( de nemnagyon va neladó használt) Mellesleg tesóm a hverjával akara quadozni és ő is vesz amjd quadot. Hát csak haverék kcisit bővelkednek kessben és ó a polarisnak a nagy terepquadját néztem ost igy hirtelen nemtudom mi aneve de az 3 millió és a csávó aztaakr veni.. na király. de ugyse vesz... csak nézi azért sajnál rá annyit.
Den nek is köszi szétnézek.
Jöhetnek további ajánlatok.. jah a keret maximum 650 lehetséges..
cs -
Den
veterán
Hali
milyen érdekli? sport quad, vagy az un ''munkaquad''/ATV/utility quad?
A keeway állítólag télleg gyenge, a kazuma nem annyira.
A kymco is jó.
Esetleg ajánlom a yomoto sportquadokat: [link]
aq honlapon lévő gép mellett lesz egy másik, vmelyik nap fölteszem, az egy a piacon egyedülálló gép, független hátsó felfüggesztésel, diferenciálművel, kimondottan quadokhoz ter ezett 200-as vízhűtéses blokkal, illetve lesz egy 150-es cvt automata blokkos
Ha atv, akkor ezt a linket [link]
Itt különösen a 180-ast ajánlom, ami ugyan nem egy erőgép, de elöl kettős keresztlengőkaros a futóműve, és ami abszolut egyedülálló ebben az ár és méretkategóriában, hátul is független felfügesztéses. Mind a 4 keréken tárcsafék,mminden rugóstag állítható, difimű. Valamint van eec jóváhagyása, nemsokára meglesz a magyar tipusbizonyítvány, és akkor forgalomba helyezhető s rendszámoztatható.
ez ezzen az áron üt mindent
ha a keretet lehet tágítaniakkor nézd meg ezt [link]
ez is vizsgáztatható difis, elöl-hátul tárcsafékes, minden rugóstag állítható, két személyes stb... -
Kiskokó
veterán
Helló
Szóval nézelődöm a hasznalauto.hu-n és használ quadokat keresek.. de nemnagyon találok ami viszonylag olcsó és jó is... szóval kérlek titeket adjatok oylan quad tipusokat amik használtan maximm 600ezer HUF-ba kerülnek és megbizhatóak. gondolok itt arra hogy Keeway meg kazuma(?). ezek elég rossz márkák.. nézelődtem és olcsó téren amik elfogadható quadok azoka Kimco qadok( nemkel beszólni ha nem igy irják) tesóm akr veni csak segitek neki akeresésben.
Köszi a segítségeket.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Május 5-én csörög utoljára a Skype
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fűnyíró topik
- Linux kezdőknek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kedvenc zene a mai napra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Futás, futópályák
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Intel Processzorok sok db : Xeon E5-1620V3, Pentium G4400T, i3 6100, i3-4130, i3-2140T
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 7600K 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest