- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- hcl: Xiaomi pumpa pumpálás
- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása, alulfeszelése
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- mefistofeles: Hoppá, veterán lettem!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tvamos
nagyúr
Ugy emlekszem, hogy nekem is ez az uzenet volt:
ModuleNotFoundError: No module named 'tkinter'
Orakat toltottem el vele, hogy ellenoriztem, hogy parancssorbol milyen Python, meg tkinter verziot hasznalok, meg mit hasznal a pycharm, meg mindenfele ajanlas alapjan probaltam beallitani a pycharm opciokat, es egy ido utan mindig jo lett. (Kiveve, amikor elreszeltem valamit, es nem toltotte be tobbet e linuxom a de-t.)
-
tvamos
nagyúr
Nincs mar hibauzi, mert leszedtem a pycharmot.
Amugy ez volt, gozom sincs, hogy sikerult megoldani: [link]
Mind1 milyen idét használsz a venv ugyan úgy kelleni fog. Akkor lehet, hogy maradok a parancssornal, meg a text editornal.
OK, latom, a Spyder is a virtual environmenttel terrorizal. Inkabb kihagyom akkor.
Ezt olvastam el, hogy mire jo, es hogy mukodik a venv: [link]
Denem annyira ertem, hogy miert kene nekem ilyet hasznalom. -
tvamos
nagyúr
Az a bajom vele, hogy nem megy a tkinter. Ezt mar az elso pillanatban is hosszu vacakolas aran tudtam mukodesre birni. A nyari szunet elott ment, most meg nem megy. Azota volt Linux update, meg piszmogtam a projekten Windowsos gepen is. Szoval Dozeron, meg a Linuxos gepen parancssorbol megy a program, de a Linuxos gepen, pycharm alatt nem.
A venv működésével tisztában vagy? Nagyjabol. De nem hinnem, hogy nekem erre szuksegem lenne. Nem vagyok programozo.
Illetve ha nem akarod megadod az interpreter elérési útját és kész. Ezt ertem, csak megse megy. Nem tudom, hogy miert, de mar nem akarok ezzel foglalkozni, mert elveszi azt a keves szabadidomet, amit a projekte tudok szanni, es a kedvem is elmegy az egesztol.
(#3611) sztanozs
Mi ez a vs.net? Nekem valami kinai oldal jon be, de gondolom rossz helyen vagyok.Nagyon nagy csalodas nekem ez a pycharm. Azt hittem ez olyan egyszeru lesz, hogy a windows gepen nyomok egy comit-ot a pycharmbol, hazamegyek, otthon meg nyomok egy pullt, es folytatom onnan. Ehez kepest csak a kuzdes megy.
Mint Arduinon.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Parkside szerszám kibeszélő
- Autós topik
- Ukrajnai háború
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- hcl: Xiaomi pumpa pumpálás
- Okos Otthon / Smart Home
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Windows 11
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- iPhone 15 Pro Max 256GB 90% Akku, gyári garanciás !
- Újszerű Acer Nitro V - ANV15 - 15.6"FHD 144Hz - i5-13420H - 16GB - 512GB - RTX 3050 - 2+ év garancia
- Microsoft Surface Go laptop 12,4" i5/8GB/128GB újszerű állapotban
- Samsung Galaxy Watch 6 Classic 47 mm fehér/ezüst + Spigen Modern Fit 316L fém szíj
- I7-7700K/32GB Ram/GTX1660 Super OC
- Dell Latitude 5310, 5310 2-in-1 5410, 5420, 5430, 7210 2-in-1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GIGABYTE B650 UD AX WiFi AM5 DDR5 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS ROG Strix G513IE 15 Gamer notebook - R7 4800H 16GB RAM 512GB SSD RTX 3050Ti 4GB WIN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest