Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kalacskepu: Japán metál banda ajánló #1 - Demetori
Új hozzászólás Aktív témák
-
AeSDé Team
őstag
Sziasztok!
Szeretnék jövőre emelt szintű infó érettségit tenni és ezen a pályán tanulni tovább, de egyedül vagyok ezzel az évfolyamomon és egyik tanár sem szeretne nekem különórákat adni programozásból.
Elkezdtem tehát otthon tanulni a python nyelvet ingyenes oktató anyagok és youtube videók alapján. Ebben a formában viszont már kissé unom a dolgot, szeretnék már alkotni is, és ilyen módon tanulni új dolgokat. Csináltam már néhány saját projektet, például egy kérdés-válaszon alapuló "játékok" aminek a mentési/visszatöltési rendszerén és logikai felépítésén napokat dolgoztam, vagy például egy oszthatósággal foglalkozó programot aminek ismereteim bővülésével folyamatosan írom az újabb, egyszerűsített verzióit.Szóval szeretnék tippeket kérni arra hogy mihez fogjak hozzá, esetleg örülnék ha tudnátok pár olyan oldalt amik fokozatosan nehezedő feladatokat tartalmaznak, ilyeneket egyenlőre nem találtam. Érettségi feladatokkal próbálkoztam, de azok egyenlőre túl bonyolultak nekem, ennyire még nem vagyok jártas a programozásban.
Köszönöm a segítséget, és bocs a regényért

Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Gitáros topic
- Filmvilág
- Parkside szerszám kibeszélő
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Azonnali informatikai kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- IPhone 12 Pro 128GB gyári független Silver új akku
- Apple watch Series 9 45mm stainless steel bontatlan! 1 év Apple jótállás
- Apple watch Series 10 46mm cellular jet black bontatlan 1 év Apple JÓTÁLLÁS AKCIÓ!
- Szép állapotú iPad Pro M1 256GB wifi + cellular. Kijelző karcmentes. Kamera résznél mintha lenne egy
- G.SKILL Trident Z RGB 64GB (2x32GB) DDR5 6000MHz CL30 - XMP - 99 hó garancia
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 6GB Rampage SHIVA DEEPCOOL 400W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 16 128 GB Plus White - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Honor 200 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest