Hirdetés
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Philips AWP9820 (vízlágyító) Calgon helyett?
- Tóth Olivér: Kedvenc processzorok:
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
AeSDé Team
őstag
Sziasztok!
Szeretnék jövőre emelt szintű infó érettségit tenni és ezen a pályán tanulni tovább, de egyedül vagyok ezzel az évfolyamomon és egyik tanár sem szeretne nekem különórákat adni programozásból.
Elkezdtem tehát otthon tanulni a python nyelvet ingyenes oktató anyagok és youtube videók alapján. Ebben a formában viszont már kissé unom a dolgot, szeretnék már alkotni is, és ilyen módon tanulni új dolgokat. Csináltam már néhány saját projektet, például egy kérdés-válaszon alapuló "játékok" aminek a mentési/visszatöltési rendszerén és logikai felépítésén napokat dolgoztam, vagy például egy oszthatósággal foglalkozó programot aminek ismereteim bővülésével folyamatosan írom az újabb, egyszerűsített verzióit.Szóval szeretnék tippeket kérni arra hogy mihez fogjak hozzá, esetleg örülnék ha tudnátok pár olyan oldalt amik fokozatosan nehezedő feladatokat tartalmaznak, ilyeneket egyenlőre nem találtam. Érettségi feladatokkal próbálkoztam, de azok egyenlőre túl bonyolultak nekem, ennyire még nem vagyok jártas a programozásban.
Köszönöm a segítséget, és bocs a regényért

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A SteamOS helyett Bazzite felé fordul a GPD
- Fülbemászó belépővel készül a ChatGPT a hardverpiacon
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Formula-1
- EAFC 26
- Motoros topic
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Pofonegyszerűvé teszi az AI-t az új AMD Software
- Napelem
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4237,100% Akksi
- AKCIÓ! Apple iPhone 12 Mini 64GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest