- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- caprine: Snowrunner játék manuális tuning lehetőségei
- ldave: New Game Blitz - 2026
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
Új hozzászólás Aktív témák
-
RedHarlow
aktív tag
Sziasztok, nagyon alap kérdésem lenne mint kezdő pythonozó. Van két gépem, mindkettőn python 2.7. Az egyik gépről a másikra át szeretnék rakni egy egyszerű progit (nem én írtam, nem én packageltem), a fő mappát átmásoltam, majd elindítottam a scriptet. Természetesen hibát kaptam:
ImportError: No module named site
Gondolom ez azért van mert ezen a géepn nincsneek meg a megfelelő packagek. Az lenne a kérdésem, hogy hogy tudnám leggyorsabban legszebben megoldani ezt a problémát? A packagek egyik gépről a másikra átmásolhatók vagy inkább telepítsem ott is az újabb verziókat? Honnan tudom, hogy miylen packagekre van szükségem? Ki tudom listáztani valahogy? A scriptem elején van pár import de abból nem igazán jövök rá mik hiáynozhatnak.
import glob
import random
import xml.etree.cElementTree as ET
import lxml.etree as etree
from lxml.etree import tostring
from openpyxl import load_workbook
import datetime
import xlrd
import os.path
from openpyxl.compat import range
from openpyxl.utils import get_column_letterElőre is köszönöm a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
- Káprázatos 18 karátos fehérarany gyémánt gyűrű szett (Eljegyzési és Kísérőgyűrű) Eladó
- ASUS TUF Gaming F16 (2025) RTX 5050 115W/Core i5 13450HX / 16GB DDR5 Garancia 2028-ig Újszerű!
- iPhone 17 Pro Max - Pitaka Lucid Blue aramid tok eladó
- Lenovo IdeaPad 5 2-in-1 16IRU9 Laptop - 16" Touch, Intel Core i5 120U, 16 GB, 512 GB - Garanciával
- Eredeti fake/full kamu 1TB SSD + kamu 512GB sd cardel (ajándék)! Oktatás, blog, prezentációs célra!
- iPhone 17 Pro 256 GB Silver - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4675, 100% AKKSI
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB Graphite használt, szép állapot 97% akku 6 hónap garancia
- GAMER PC! i5-14500T / RTX 4070 / 16GB DDR5 / 512GB NVMe / 650w Gold!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest