Hirdetés
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Aktív témák
-
Zozoo01
tag
Sziasztok!
Megosztom veletek, hogy hogyan telt az idei szilveszterem. Éjfél után pár perccel indultam a sógorommal és a kutyájával az állatkórházba, mert a blöki rosszul lett a petárdáktól. A doki az ügyeleten nem aludt, hanem a benn fekfő betegeket nyugtatta. Elmondása szerint sokkot kapott a kutyánk, de még kezelhető állapotban volt. Kapott egy nyugtatót, másnapra kialudta. Elsején visszavitte sógor, hogy lássa a doki nincs-e komolyabb gond; szerencsére nem volt. Vizsgálat közben elmesélte, hogy 3 kutyát kellett az éjszaka elaltatnia, mert szabályosan becsavarodtak. Másik ismerősöm (egy 60 éves férfi) az új évet a kutyaházban töltötte az udvaron, mert csak így nyugodott meg a kutyája...
Miután hajnalban hazaértem, megnéztem az én kutyámat, egy németjuhász kant. Még mindig remegett.
Ezer ilyen történet van. Akinek kutyája van szerintem el nem dobott egy petárdát sem. No offense, csak sztorik...
Aktív témák
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- VGA kibeszélő offtopik
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Boldog Új Évet Kívánunk 2026-ra!
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Trollok komolyan
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7410 Intel I7-10810U Refurbished - Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
- ÚJ Razer Kraken V4 Pro gamer fejhallgató
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Felsőkategóriás AMD Gamer PC-Számítógép! Beszámítás! R7 9800X3D / 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest