Aktív témák

törölt tag

Ma nagyon fáradtnak kéne lennem mert elvileg 14órát voltam suliba, de mégsem vagyok kimerült, egész délelőtt egy hülye előadáson voltam, ami ha közelebbről megnézem nem is volt annyira rossz, még szerencse hogy viszonylag korán leléptünk.:C A Bécsi útról átkeltünk észak dél irányba a városon hogy részt vehessünk egy fantasztikus JAVA gyakorlaton. Sokkal rosszabbra számítottam mint ami végülis kisült belőle, a tanár, kicsit ugyan lassú volt, de elég jól magyarázott és viszonylag jól meg is értettem az anyagot. Annyira hogy rögtön az első önálló progit, a társammal szinte meg tudtuk csinálni, úgy hogy az előadásokat a témában eléggé hanyagoltuk.:DD Aztán a végére eléggé belerázódtunk, neki jobban ment, én szvsz, figyelmetlen vagyok mint állat. Egy hülye nagy betű helyetti kis betüt, 20percen keresztül kerestem, és ez csak egy 30soros progi volt. Nem tudom mi lesz velem ha majd 100-200-1000soros programokat kell írni:F Erősen elgondolkodtam, illetve most is gondolkodok, hogy kell e(?), akarom e(?), ezt csinálni?. Van e egyáltalán értelme, ennek az egész GDFnek? 3-4év múlva amikor mi diplomázunk nem lesz e, annyira telítve az álláspiac, hogy diplomás sofőr legyek:F Mert akkor nem kell 4évet végiglógni,-mert ami itt folyik az LÓGÁS nagybetűvel- hanem most januártól ugyanúgy el lehet menni dolgozni, és levelezőn megcsinálni valamit. Ez alatt a fél év alatt rájöttem arra hogy ami engem érdekel a számitógépből az nem olyan mély(félvezetőtechnológia stb stb) ,hogy én erre egy '''életet'' építsek. A másik véglet, a software végülis még mindíg ott van, a gond csak az hogy ez még inkább nem érdekel, imádok új szoftvert tesztelni, kipróbálni, dolgozni vele, de hogy én írjam meg:F, illetve tervezzem meg:F na azt már nem:( Jobban szeretnék amolyan jól informált laikusnak megmaradni ,aki tudja hogy milyen chipkészlet van mondjuk egy ASUS P5AD1 alaplapon, és nem érdekel ,hogy azt hogy állítjuk elő, nem vagyok kiváncsi a fázisokra semmire.
    Az eggyetlen, terület érdekelne az pedig a webprogramozás, csak azt 2évnyi alapozás nélkül főiskolán nem tanítják sajna:(
    Ha nem számtech, akkor mi? Tettem fel magamnak a kérdést 2hete:F Beizzítottam a szakkeresőt, mi érdekel?, mihez lenne kedvem? kéne valami erős diploma! ha erős diploma akkor BME ugye,(humán tárgyak kilőve) mindenképpen valami reált akartam, így kinéztem magamnak egy fantasztikus közlekedésgépészeti szakot, infóból lehet felvizni meg matekból, és a ponthatárok sem olyan magasak mint a többi BME szakon.
    Most jelenleg úgy néz ki hogy ide fogom beadni a jelentkezésemet, de ugyanakkor meg holnap megnézek 3 munkát és ha eggyet megkapnék akkor az alapjábanváltoztatná meg valószínüleg az egész elképzelésemet.
    Lassan kezdek, rájönni hogy rosszul választottam meg a blogcímet mert valami olyat kellett volna adni neki hogy ''PumPi nagy kérdései'', vagy valami hasonlót, aki most ezt olvassa biztos azt gondolja hogy én egy ilyen siránkozós, tehetetlen hülye vagyok. Ez nem így van, de az emberből előtörnek ezek a kérdések, és hát elég sokat filózok rajta.
    Olaszországból még mindíg nem kaptam levelet:(, kezdek egy kicsit nyugtalan lenni, nem vágom hogy mi van.
    A holnapi nap valószínű sorsdöntő lesz az életemben mert ha megkapnám a munkát akkor valószínüleg az egész tanulással kapcsolatos nézeteim is átértékelődnének. Meglátjuk!...

Aktív témák