Hirdetés
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen mosógépet vegyek?
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
-
LOGOUT.hu
PlayStation Vita & PlayStation Tv Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
crue
őstag
válasz tomee007007 #5063 üzenetére
Remélem lesz is még, mert jóárasítva megvenném.
Más: az Oddworld: Stranger's Wrath HD-t most olcsón adják és igen remek játék, szép grafikával.
-
crue
őstag
A fat vs slim témához még annyit, hogy míg a régit 40k alatt meg lehet szerezni, az új ára 60k körül van. És a felárért csak egy kicsivel nagyobb akku, micro usb csatlakozás és gyengébb minőségű kijelző jár.
-
crue
őstag
Az imént végeztem a Resistance Burning Skies-szal és elmondhatom, hogy minden percét élveztem (a vége felé azért megizzasztott egy-két jelenet, de legalább így nagyobb a sikerélmény). Éppen ezért nem is értem, hogy több tesztben is miért húzták le annyira. Grafika szép, irányítás jó, a sztori is rendben van és a játékidő is elég hosszú. Nekem ennyi elég egy jó fps-hez. Most a Killzone-t fogom elkezdeni, kíváncsi vagyok milyen lesz a Resistance-hoz viszonyítva.
-
crue
őstag
Ehh, beletehették volna az akcióba a Batman: Arkham Origins Blackgate-et is, elvégre a denevér is olyan halloween téma.
-
crue
őstag
válasz Rigormortiis #5425 üzenetére
Ami azt illeti elég hosszú: [link]
Egyébként van fent demója a store-ban, én az alapján döntöttem el, hogy nem tetszik.
[ Szerkesztve ]
-
crue
őstag
válasz Rigormortiis #5588 üzenetére
Itt lehet a leggyorsabban tájékozódni. Sajnos úgy néz ki, anime hét van.
-
crue
őstag
A Call of Duty Black Ops: Declassified tényleg annyira rossz, mint mondják? A Resistance meg a Killzone nagyon bejött és vágyom még egy kis fps élményre, de sajnos nagyon kicsi a kínálat.
-
crue
őstag
Jön a DOTT vitára: [link]
-
crue
őstag
Metal Gear Solid HD Collection mennyire sikerült jól Vitára? Jól látom, hogy ebben csak két rész van, szemben az azonos nevű PS3 kiadás három részével?
-
crue
őstag
Köszönöm mindkettőtöknek, azt hiszem bedobom a kosárba. Az irányítás is rendben van?
-
crue
őstag
GOW-nál azt írja a store, hogy cross buy. Valóban így van? Mert ha rákeresek webes store-on, akkor fent van külön a vitás és a ps3-as változat is.
Szerk: tegnap még elég nagy katyvasz volt a store-ban, úgy weben nézve mint vitán és ps3-on is. Mára azért helyrerakták a dolgokat.
[ Szerkesztve ]
-
crue
őstag
Köszönöm fausto és Csabiapu73! Esetleg a mentés is cross?
-
-
crue
őstag
Nekem csak az nem tiszta, hogy ebből a szaggatott vonalas képből hogyan szűrte le valaki, hogy lesz rajta hdmi.
-
crue
őstag
Most végeztem a Batman Blackgate-tel és marha jó volt. Végigtoltam még korábban a ps3-as részeket is és a múltkori akció során beruháztam rá a lehúzós kritikák ellenére. Nem csalódtam benne, nagyon szép a grafika (vitán manapság ritka az ilyen) és nagyon jól működik Arkham világa 2.5D-ben is. Még a valamennyire nyílt világú játékmenetet is sikerült megoldaniuk a fejlesztőknek.
-
crue
őstag
Mekkora beteg játék ez az Isaac. De a legbetegebb benne az, hogy nem tudom letenni. Igazi elborult elme lehet az alkotó.
-
crue
őstag
-
crue
őstag
válasz zoltannagy #7113 üzenetére
Ha figyelembe vesszük a jelenlegi bolti árakat és a 16 GB-os kártya kvázi elérhetetlenségét (legalábbis normális áron) valamint, ha olyan vagy mint én, aki nem szeret ilyesmiből használtat venni, akkor azt mondom megéri. Ha tényleg új és rendes garancia van hozzá.
-
crue
őstag
Media Marktban láttam ma Fifa 13-at 1500 forintért. Én nem vagyok oda az ilyenekért, de hátha érdekel valakit.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tilos a warez!
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- XBOX Series S / X HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest