Hirdetés
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Milyen mosógépet vegyek?
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Mi történik egy netes csalás után?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Hiányzik a gamer érzés
-
LOGOUT.hu
PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyetvai19
tag
Hello!
Nemrég vettem egy ps3-at használtan ! A konzolt 3 játékkal adták amit letöltöttek store-ból (az account nem tudom melyik régióban lett regisztrálva) Ha kilépek a master accountból és újat csinálok magamnak a gamek elfognak tűnni vagy pedig bármilyen a mostanitól független accountal tudom őket használni ? Vagy jobb ötlet lenne a mostani adatait elkérni és az én ízlésemre formálni?( acc név, e-mail változtatás ha lehetséges avatar stb)
-
gyetvai19
tag
Lenne egy kérdésem. Ugye nemrég vettem meg a ps3 konzolomat és érdekelne hogy billentyűt és egeret hogy tudok csatalkoztatni rá. És a kontrollert hogy lehet a leggyorsabban tölteni ? Akkor is lehet ha a ps nem megy vagy akár gépre dugva vagy hogy mert nekem elég lassan tölti ugy hogy közbe játszok is vele
-
gyetvai19
tag
Diablo-ban pedig ugy van ez a 2 3 4 játékos mód hogy pl nálam vagyunk 2 en és a két karral lehet ketten zúzni vagy hogy ?
-
gyetvai19
tag
"Érdemes most beruházni ps3 utra slim 12gb verzióra, vagy inkább már érdemesebb megvráni a ps4-et,"
Én 1 hete vettem egy super slimet igaz az 500gb-os 3 teljes játékkal(last of us, tekken tag tournament 2 meg little big planet 2) tökéletes állapotban 41 ezerért. Még egy kart kell vennem meg gta-5re már elő is rendeltem és én így elleszek egy darabig .. kb a ps4 árának a feléből kihoztam ezt .. szerintem 125 ezer az nagyon sok pénz egy konzolért..
-
gyetvai19
tag
Srácok a segítségeteket kérném!
Eddig minden ment szépen mint a mesében. Ma multizni akartam a last of us-al és kiírta , hogy valami kapcsolódási hiba.. igaz kicsit szarakszik a netem valamiért lassú meg ilyenek de konzolról is tudok böngészni meg minden de a multi nem megy és a store-t se tudom behozni ... nem értem mi lehet a baj !
[ Szerkesztve ]
-
gyetvai19
tag
Valakinek eladó normális áron jó állapotban ps3 kar töltővel ? Várom a pü-ket!
-
gyetvai19
tag
Ps3-nál ha egy játék cd-s akkor folyamatosan bent kell lennie annak hogy fusson ? Nem úgy megy hogy feltelepítem azután meg hddről már csak fut ? ://
-
gyetvai19
tag
Nekem 500gb-os super slimem van .. csak letöltött gamek vannak rajta egyenlőre mert így vettem de uk storeból.
1, eleve nincs kedvem baszakodni a feltöltögetéssel stb. hogy letudjak tölteni
2, mindig is a dobozos játékok híve voltam. Szeretem a kezemben fogni amit megvettem.(lehet faszság nálam így van)
Lehetetlennek tartom, hogy ilyen hibák felmerüljenek a legutolsó kiadásoknál mint hogy hangosan zúg a cd olvasó pár hét alatt elkopik az olvasó fej. Én is gtaV miatt neveztem be ps3-ra 2 hete. -
gyetvai19
tag
Nekem ps3 kontroller töltéssel akadtak gondjaim. Gépről is lehet tölteni ? Úgy, hogy közben ki van kapcsolva? Vagy csak a konzolról ? Mert valahogy nekem nem akar feltöltődni valaki írja már le pontosan mi a legegyszerűbb módja a feltöltésnek, hogy közben mondjuk ne menjen feleslegesen a konzol stb.
[ Szerkesztve ]
-
gyetvai19
tag
Amúgy én vettem csak észre mintha több embernek lenne xbox-a mint ps-e ? Toplista élén is pl az xbox 360 gtaV vezet a ps3 előtt 576-on.
-
gyetvai19
tag
Srácok azt mennyire nézik psn-en hogy én full kamu kitalált uk adatokat adtam meg mert a master acc is oda lett regizve ? Lehet ebből bármi probléma vagy letiltás? Mert social klubos accomat hozzákapcsoltam az pedig hungary stb stb más név..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest