- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gerner1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Árnyékos sarok
-
LOGOUT
PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:
Új hozzászólás Aktív témák
-
nemisfontos
csendes tag
Szerintetek megérni várni a PS3 vásárlással a ps4 megjelenéséig, mondjuk karácsonyig?
Várható, hogy akkor megnő a kínálat és esetleg még az áruk is mérséklődik? -
nemisfontos
csendes tag
válasz
MasterMark #47328 üzenetére
Gyanítom, hogy ez lesz. Előbb beszerzem a tévét, aztán kölcsön boxszal kipróbálom, ha bejárattam a panelt.
-
nemisfontos
csendes tag
Sziasztok!
Remélem jó topikban vagyok, ha nem, akkor előre is bocsi
Karácsony környékén tervezek tévét venni, s akkor szeretnék mellé minél hamarabb egy ps3-at is beszerezni. Mivel még sose volt konzolom csak a neten olvasottak alapján van információm.Első körben lenne pár kérdésem:
- Érdemes egy használtat venni az új helyett?
- Ha jól tudom év vége felé jön ki a ps4? Várható, hogy ekkor csökkennek az árak/ sok ps3 eladóvá válik?
- Melyik típust ajánljátok leginkább? Minimum mekkora belső tárhelyeset érdemes venni? (Most talán 500Gb-os a legújabban kapható, nem?)Online multit nem nagyon tervezek (bár ki tudja, ha ráérzek az ízére
, csak pár egyszerűbb játékot beszereznék otthonra magamnak. Szóval nem vagyok egy hardcore gamer.
A tévé egyébként egy Pana 50st60 plazma lenne. Elvileg ennek kicsit magasabb az input lagja a többi modellhez képest, ezért online konzolozáshoz nem ajánlják annyira.
Van esetleg olyan aki ilyen tévén tolja? Ha igen mi a véleménye róla?Segítségeteket előre is köszi!
Nemisfontos
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 15 Pro 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- AKCIÓ! HP ZBook Firefly 14 G9 üzleti notebook- i7 1255U 32GB RAM 512GB SSD nVidia T550 4GB Win11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest