Hirdetés
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Használt videókártya 30eft-ból? (Vega56)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Milyen mosógépet vegyek?
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mi történik egy netes csalás után?
-
LOGOUT.hu
PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:
Új hozzászólás Aktív témák
-
nemisfontos
csendes tag
Sziasztok!
Remélem jó topikban vagyok, ha nem, akkor előre is bocsi
Karácsony környékén tervezek tévét venni, s akkor szeretnék mellé minél hamarabb egy ps3-at is beszerezni. Mivel még sose volt konzolom csak a neten olvasottak alapján van információm.Első körben lenne pár kérdésem:
- Érdemes egy használtat venni az új helyett?
- Ha jól tudom év vége felé jön ki a ps4? Várható, hogy ekkor csökkennek az árak/ sok ps3 eladóvá válik?
- Melyik típust ajánljátok leginkább? Minimum mekkora belső tárhelyeset érdemes venni? (Most talán 500Gb-os a legújabban kapható, nem?)Online multit nem nagyon tervezek (bár ki tudja, ha ráérzek az ízére, csak pár egyszerűbb játékot beszereznék otthonra magamnak. Szóval nem vagyok egy hardcore gamer.
A tévé egyébként egy Pana 50st60 plazma lenne. Elvileg ennek kicsit magasabb az input lagja a többi modellhez képest, ezért online konzolozáshoz nem ajánlják annyira.
Van esetleg olyan aki ilyen tévén tolja? Ha igen mi a véleménye róla?Segítségeteket előre is köszi!
Nemisfontos
-
nemisfontos
csendes tag
válasz MasterMark #47328 üzenetére
Gyanítom, hogy ez lesz. Előbb beszerzem a tévét, aztán kölcsön boxszal kipróbálom, ha bejárattam a panelt.
-
nemisfontos
csendes tag
Szerintetek megérni várni a PS3 vásárlással a ps4 megjelenéséig, mondjuk karácsonyig?
Várható, hogy akkor megnő a kínálat és esetleg még az áruk is mérséklődik?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch
- Xbox Series X|S
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Decemberben jön az Android 15 alapú One UI 7
- Okos Otthon / Smart Home
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- XBOX ONE/Series kontroller analóg cseréje HALL érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!!
- Xbox Game Pass Ultimate - 4-19 Hónap - Ajándék hónap - OLCSÓBB LETT
- ELADÓ - MARVEL'S SPIDER-MAN 2 LIMITED EDITION DUALSENSE - BONTATLAN!
- Csere-Beszámítás! Újszerű! Xbox Series X Játékkonzol!
- XBOX Series kontroller analóg cseréje HALL érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest