Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Használt videókártya 30eft-ból? (Vega56)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Milyen mosógépet vegyek?
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mi történik egy netes csalás után?
-
LOGOUT.hu
PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:
Új hozzászólás Aktív témák
-
revezehun
tag
Szevasztok! Azt szeretném kérdezni,hogy miközbe játszok tudnék e zenét hallgatni?
[ Szerkesztve ]
-
revezehun
tag
hello azt szeretném kérdezni ,hogy melyik a jobb és mennyivel a 80GB-s vagy a 40GB-s?
[ Szerkesztve ]
-
revezehun
tag
Hy! Azt szeretném kérdezni,hogy a Playstation Store-ról ingyen lehete demókat letölteni?
[ Szerkesztve ]
-
revezehun
tag
Hy!Azt szeretném kérdezni,hogy mekkora a Wi-Fi hatótávolsága?
-
revezehun
tag
Hy!Azt szeretném kérdezni,hogy mekkora a Wi-Fi hatótávolsága?
-
revezehun
tag
Hello! sajnos nem tok választani hogy PS3-at vagy Wii-t kérjek ,mert 1 hét múlva kapok egyet és azt szeretném kérdezni ,hogy szerintettek melyiket kérjem és hogy melyik a jobb és mért?
Előre is kösz
-
revezehun
tag
Hello!Azt szeretném tőletek kérdezni ,hogy hogyan lehet beállítani az egeret meg a billentyűzetet mert én bedugtam és semmi én az ilyen dolgokhoz hülye vagyok .PLS segítsetek
Előre is kösz
-
revezehun
tag
Hello! Nem tudjátok hol lehet venni XCM XFPS Rateup mindenhol kerestem de nem találtam pls help
Előre is kösz !!!!
-
revezehun
tag
Hello!Azt szeretném kérdezni hogyha Amerikábol rendelek PS3-at mennyibe kerül a kiszállítás ide Magyarországra? PLS példát is
Előre is kösz
[ Szerkesztve ]
-
revezehun
tag
Hi!Hol lehet a legolcsóban kapni ps3 80GB-et?
Előre is kösz
-
revezehun
tag
Sziasztok!
Nem tudom hogy mit kérjek karácsonyra meghogy melyik érné meg jobban PS3 vagy XBOX 360 ?Ehhez kérném a segítségeteket .
Előre is kösz!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 Dual-Boot Cfw + 256GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garanciával!!
- Playstation/Xbox konzolok
- Eladó lemez meghajtós PlayStation 5 (Garanciás)
- XBOX Series kontroller analóg cseréje HALL érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!!
- PlayStation 5 Slim! 2024.08.28.-án vásárolt! Garanciás!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest