- Tomb Raider Remastered I-III
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Miért van szükségem négy darab Elektromos rollerre?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Samsung SCX-4200 papírfelszedő henger csere
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Mindent a StreamSharkról!
- Nem hűtő hűtő
-
LOGOUT.hu
PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:
Új hozzászólás Aktív témák
-
szasanyi
félisten
válasz N4r4ncs #4099 üzenetére
Igen, hallottam a dologról. Nekem vannak fenntartásaim a Warhead infók olvastán is... még részletesebb grafika, újabb vizuális effektek és alacsonyabb gépigény. Igen, elképzelhető, miért ne? De akkor is úgy vagyok vele: hiszem ha látom. A Crysis-t jól beszopták az tuti, de meg is érdemlik. Jó régen megjelent, és csak mostanra lett - ésszerű kltsgek mellett - olyan gépem, ahol úgy megy, hogy élvezem a képi világ részletességét. Effektíve 1280x1024 felbontást és közepes (!) grafikai részletességet jelent. Magas beállításánál már akadozik sok helyen. De még így is gyönyörű, ez tény.
Amúgy meg a konzolra megjelenő FPS-ek nem hatnak meg, eddig 2t vettem meg (RFoM, UT3) ebből az utóbbit egy hét múlva eladtam. Ezt nem nekem találták ki... az majd megy bill+egér kombóval PC-n, ahol élvezem és nem szopok mint az üsző.If someone did not use reason to reach their conclusion in the first place, you cannot use reason to convince them otherwise.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- One mobilszolgáltatások
- Milyen videókártyát?
- Tőzsde és gazdaság
- Tomb Raider Remastered I-III
- Socket AM4
- Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- - Ninento Switch OLED Full Full Extra Csomag - Hibátlan, újszerű állapotban 1,5 év garanciával
- Xbox 360 Játékok
- Nintendo Switch OLED 19.0.1. Dual-Boot Cfw + 256GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival
- Nyugatinál Playstation 5 digitális/lemezes/ pro + 2 év garancia + beszámítok
- Sony Playstation 5 Slim Lemezes 1TB Tárhely, Bontatlan, 2 Év garanciával!