Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Szólánc.
- Milyen mosógépet vegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT.hu
PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kroni1
veterán
válasz vaksi8 #28469 üzenetére
Miért itthon sokkal több egy joy mint 8e Ft?! Jesszus, akkor én el vagyok maradva! A PC-mhez most vettem egy nagyon tuti minőségű PS kiosztású Logitech F510-es rezgős joypadet 8k-ért.. Ez amúgy gondolom nem kompatibilis a PS3-al vagy lehet?! A Driving Force Pro kormányom az ment mindkét platformon.
-
Kroni1
veterán
válasz vaksi8 #28471 üzenetére
Hát ahogy a Black Friday-t elnézem, kint akciósan akár 200 dollárért is adnak PS3 gépet kiegészítőkkel, ugyhogy valamiért nem csodálkozom, hogy ez is JÓVAL drágább nálunk mint minden más..
Mégegy dolog: láttam h vannak jófajta 3D-s játékok is PS3-ra, ezzel van valakinek tapasztalata? A TV-nk 3D-s, tehát elvileg ki tudnám használni..
[ Szerkesztve ]
-
cudarz
tag
válasz vaksi8 #28739 üzenetére
Igen, van benne, duplan is: egyszer a csatlakozas tipusat lehet allitani (ekkro kell ujrainditani, ezzel van a bajom) es van amikor csak a kepi beallitasokat valtoztatja meg feluletesen. De veszek majd BD lejatszot is, ugy dontottem, ugyhogy lesz megoldas. Koszi, a tanacsodat.
-
Edgeri
senior tag
válasz vaksi8 #29000 üzenetére
Szívesen.
Még a Video Settings menüben, a BD/DVD Audio Output Format (HDMI)-t állítsd át Linear PCM-re, mert a Bitstream levesz a jelből, még az előbbinél veszteségmentesen megy át a hang. Ennek viszont az a hátránya, hogy az erősítő nem jeleníti meg, hogy pontosan milyen HD hang a forrás (multichannel PCM jelenik meg), de hidd el, hogy ez a jó hangÜdv, Edgeri
-
Edgeri
senior tag
válasz vaksi8 #31469 üzenetére
Ha az árakat összehasonlítom az UK Store-ban található árakkal, akkor 1 Fontot 390-400 HUF közt adnak a játékoknál.
Pl. Bioshock 2 = 6000 Ft, UK-n: 15 GBP. 1 GBP most 350 HUF-ot ér. Tehát az UK storeban 350x15 = 5.250 HUF-ba kerül a játék, de feltöltőkártyával még olcsóbb ugye, mert ott jobb az árfolyam (most 320!!). Tehát ha UK storeról veszed a játékot feltöltőkártyával, akkor az 4800 HUF-ba kerül, ha magyar PSN-ről, akkor 6.000. No komment...Üdv, Edgeri
-
DM-Fan
nagyúr
-
buci30
addikt
válasz vaksi8 #32865 üzenetére
Köszi!
S mi van akkor ha nem enged fel valamelyik játék online?
wifi csatlakozás van, regelve is vok és a játék is eredeti nem használt szóval jónak kell lennie az online kódnak.
A Burnout Paradise felenged simán de...
pl.: Uncharted3 azt írja:
The code you entered may not be correct or may no longer be valid.
S ez lehetetlen mivel új a game.
De a GT5 se jó nem csatlakozik pedig ott kód se kell
Vagy a GT5nél valahova kell regelni előtte?iPhone 11 pro max, iPad Air2, Macbook pro, Apple Watch 44mm, Apple Airpods pro
-
james001
veterán
válasz vaksi8 #33214 üzenetére
Köszi csak az a baj hogy a városokban nem találtam boltokat,de körbenéztem a neten és azt írják hogy az Undead Nightmare-ben eltűntek a boltok... De persze azt nem írják hogy akkor mi a fenének vannak a virágok meg a testrészek Mind1 annyira nem fontos,nem dől össze a világ ha nem tudom meg
https://psnprofiles.com/kazama001
-
ldave
félisten
válasz vaksi8 #35354 üzenetére
Akkor rosszul tudja. 2 db gépen lehet megosztva bármilyen PSN tartalom.
A Slime draws near! Command?
-
-
mr.dana
aktív tag
válasz vaksi8 #35755 üzenetére
hát tegnap este vagy 4 X fagyott le a gépem , a tököm se érti mi a fos van ,, eddig össz vagy 3X fagyott le a gépem 2,5 év alatt ...
végül nem is tudtam játszani , holt ideg lettem , kezdi avval hogy percekig nem ad ellenfelet , "IDÉNYEKBEN" pl . aztán meg ha ad , ott szopat az üres pályán , ahonnan végül persze kilépsz ill ha elindulna mégis a játék , na akkor szokott lefagyni , de már meccs közben is fagyott ...
ma reggel megint ezt csinálta , aztán nagy nehezen játszottam 2 meccset ... -
heim
tag
válasz vaksi8 #35955 üzenetére
Nálam is csinálja....én már routert akartam cserélni...aztán észrevette,. hogy csak a Fifával csinálja.... Nekem ilyenkor a teljes gépet újra kell inítanom, mert különben folyamatosan megszakad a PSN is, újraindítás után megy egy ideig. Új bekapcsolás után viszont ismét eljátszogatunk ezekkel a szakadásokkal. Remélem megoldják a dolgot!
Csak Norrisz poénokhoz alapvető tudás szükségeltetik, Csak Norrisz a legkeményebb (PSN ID: Heimsz)
-
Bogyi007
veterán
válasz vaksi8 #36159 üzenetére
Azt a kevés tartalmat talán meg is lehet találni már az új store-al is.
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
Brian_GT
őstag
válasz vaksi8 #36707 üzenetére
Nah visszamentem oda, elkezd menekülni gyalog utána kezemben a lasszó, rádobom elkapom...erre elesik és elfekszik. Beszél minden, de fekszik és így csúszik a földön. De dumál közben. És nem tudok vele csinálni semmit. Lehet tényleg bugos itt?
Máshol ha banditát kell elkapni lehet okés, de itt lehet rossz?
Csak félő nem fog továbbengedni új ilyen mellékküldire ha ez nincs kész, vagy löjjem le a fenébe?- Csak a Puffin ad nekem erőt és mindent lebíró akaratot! -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- XBOX Series S / X HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest