Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Cseppino: Windows 11 25H2 frissítés – Újdonságok, AI-funkciók és rejtett beállítások.
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- SzDavid99: Van 20 perced? Akkor tanulj meg koreait olvasni!
- pechman8: 300B vs GU50 A Herceg és a Koldus
- Arc összefoglaló szerkesztés
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
erdol
senior tag
válasz
CsíkosMókus #21060 üzenetére
Ha már csinálsz valamit akkor csináld komolyan vagy sehogy.
Ha az ember elér egy szintet akkor már nem jó csak úgy abbahagyni főleg ha beletettél némi zsetont is.Ha pedig nagyobb összeget tettél be,mint ahogy az látszik is a többi játékkal összehasonlítva,szemtelenül nagy is lehet ez az összeg,akkor el is vársz valamit a pénzedért.
-
fekeandras
őstag
válasz
CsíkosMókus #19802 üzenetére
Én csak szívtam a kavana-val.Kár volt a rá költött pénzért...
A Wizz viszont nagyon bejött, irányítása is elfogadható, ha sodródik akkor is jóindalutúan, ki lehet számolni az ívet, hogy merre míg a kavana ha egyszer rendesen megcsúszik elég öszesszedni, és ezzel sok időt vesztesz.Az sem rossz kocsi de csak akkor ha már minden tuning kütyü rajta van.
Mikor elkezdtem én a motort és az ecu-t tuningoltam először.Hiba volt.Egyenesben hiába voltam valamivel gyorsabb a többieknél féktávon megérkeztek mellém a kanyarban meg úgy mentek el mellettem mint a pitscha...
Szóval először futómű+fék+gumi.Aztán jöhet a teljesítmény emelés és csak végül a kasztni (mert rohadt drága).Szerintem.
-
tomkatomi
tag
válasz
CsíkosMókus #19809 üzenetére
Hmmm...nem nagyon értem, a kérdést (#19802), hiszen ha már korábban toltad a játékot, akkor ezekre biztosan tudod a választ. Ráadásul akkor még megvan a régi accod, abban a régi verdáid...
De hogy válasz is legyen, kezdőautóként én Lion-t vagy Kawanát ajánlok. Csak az egyiket vedd meg, mert az összes többi class 1-es autó megnyerhető a karrier módban.
A versenyek pedig : Sim Vs., explorer, vagy TA (Thunder Alley). Az explorer fizet (még egy darabig) a legjobban, de a játékélmény (számomra) a Sim Vs-ben ill a TA-ban van
A fejlesztésről: szubjektív dolog, tehát egyénfüggő, kinek mi a jó...(én először a motort, ECU-t, stb fejlesztem, aztán a body upgradet)
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 1 i5 / 16GB RAM / 256GB SSD / FHD IPS / 4G modem
- Lenovo ThinkPad E15 Gen 3 Ryzen 5 / 16GB RAM / 256GB SSD / FHD IPS / 1GB dedikált VGA
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga Gen 3 i7 / 16GB / 512GB SSD / 2 az 1-ben érintőkijelző / WQHD IPS
- Lenovo ThinkPad T14s i7 / 32 GB RAM / 256 GB SSD / Full HD IPS
- HP EliteBook 650 G9 12. generációs i5 / 16GB RAM / 256GB SSD / FHD
- iKing.Hu-Nothing Phone 3a Pro Grey Glyph stílus, 3 optikai zoom 12/256 GB -3 hónap garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3361
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Lenovo Thinkpad Tablet X1 Gen 3
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest