Hirdetés

Keresés

Hirdetés

CyberSecurity Connect - blended learning, valódi labor kísérletezésre. Kiberbiztonsági képzés profiktól!
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)

Új hozzászólás Aktív témák

• MaciG

addikt

válasz Ricco_hun #9783 üzenetére

Nah én is írok, nehogy azt hidd, hogy mindig csak Paja van "ellened" :D

Az ,hogy kevés a tuning az igaz, ezt már én is írtam, de az, hogy nem lehet szoros versenyeket játszani az nem igaz. Vannak olyan versenyek ahol én is nagyon megizzadok és az utolsó kanyarig kétséges az első pozició, csak olyanok ellen kell játszani akik veled egy szinten vannak...

A Pro street meg a versenyzési élmény az olyan messze áll egymástól ,mint Makó Jeruzsálemtől. Az egéssz játék egy trágya és ezt maga az EA is beismerte, és ha már ők is azt mondják akkor biztos úgy van. :K

"Meg hogy a PT szimulátor közeli nah ezen jót nevetek" Ezek szerint a PS az szimulátorosabb? Ezt te se gondoltad komolyan, a Juiced meg egy katasztrófa...

Én is szoktam szidni néha a játékot, de feleslegesen ok nélkül azért nem nagyon kéne.

• PaJa1

őstag

válasz Ricco_hun #9783 üzenetére

ööö, te már megint tévedsz.
    Nem nyerek mindig, és a másidok kb 500-600 ak kap kevesebb pontot ha a legjobb kör sem az övé. (legjobb kör bónos max 600, és 5%al kevesebb rank bonusz)

Grafikailag semmi probléma nincs vele, szerintem szép. Én minimumon játszok vele és így is tetszik. Az autok kidolgozottak, van rajtuk poly bőven. MAxon is megnéztem a játékot, győnyörű, ha megnézed grafikailag eléggé ott van... legszebb aeriagames-es játék szerintem.
    Meg autoversenyes játékok között is megállja a helyét. Az NFSt az effektetk teszik "széppé" amitől nem látsz semmit :D

Nem lehet szoros versenyt menni? Indulj egy ligán vagy elég azonos autok ellen és máris izzadni fogsz, presze csak ha nem vagy vérprofi és a bubás tagot is egykézzel lenyomod... Az autok azért vannak classokra bontva hogy mindenki, tudjon taláni az ő által vezetni kívánt auto mellé ellenfelet.
    Ha így sem találod a szoros versenyt, a versenyzési élményt akkor a hiba benned van.

Mellesleg buggyval is meg lehet ám izzasztani a panamát, nem is kicsit :)

A sim vs ből tényleg hiányzik a szélárnyék, azzal jobb lenne.

Fizetni nem is kell. Elég jól megy a panama... jobban mint class5 ben a harpoon, szóval a class6 még keményebb.

Új hozzászólás Aktív témák