- Egy kis depi (szösszenet inkább), remélem elfér itt :) 3#
- Pulsar X2 V3 Size 2 Gamer Egér és Pulsar 8K Wireless Dongle
- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése Windows telepítéshez
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sellerbuyer: Hogyan turbózd fel a NAS-od sebességét olcsón és egyszerűen?
- sh4d0w: Én és a számítógép
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- sellerbuyer: Milyen mobiltelefont vegyek 2025 ben?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Creative997
őstag
válasz
Creative997 #8989 üzenetére
6 órát voltam fennt, de abból vagy 4 és felet játszottam. Mondjuk nem is a szintlépés aggaszt (hogy nem tudok) hanem hogy a büdös életbe nem fogom feltúrni a kocsijaimat. Éjjel-nappal meg csak driftelni... én kb 5x10perces hangár után megunom, főleg h porrá zúznak a 8misis csúszásaikkal. De nagy ritkán akad egyenrangú partner. Aki meg gyengébb az se jó mert nincs kihívás, meg megalázom őket és elmennek, annak meg nincs értelme.
Na most jól kipanaszkodom magam, majd csak megoldják, remélem -
MaciG
addikt
válasz
Én ma olyan másfél órát játszottam és kb 15K-t szedtem össze ,és csak verseny. Ti mit csináltok? Vagy nekem valamié többet adna?
-
Razin
csendes tag
válasz
gratula Creative
en ma csak 12k-t szedtem ossze
tenyleg szanalmas...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Native Instruments Kontrol S49 MK3
- ELADÓ i5 14600KF + RTX5070 + 32Gb DDR4 + 600W Platinum + Wifi + SOK GARI + AKÁR HÁZHOZSZÁLLÍTÁS IS!
- Nintendo Switch Lite CFW 20.4 + 256GB microSD, Dual Boot + Atmosphere 1.9.4 + 3 hó garancia!
- Lenovo Thinkpad T14 -50% 14" Brutál AMD Ryzen 5 PRO 4650U 6Magos 16GB 512GB SSD FULLHD IPS MATT
- Nintendo Switch OLED 20.4.0 + Android 15, 256GB MicroSD + okositott OLED Atmosphere 3 hó garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / RTX 3050 / 32GB DDR4 / 512 SSD!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Delta ADP-65VH D 65W töltő eladó
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI MPG Z490 GAMING EDGE WIFI alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest