Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: A megfelelő matrac kiválasztása egy hosszú folyamat végén
- bambano: Bambanő háza tája
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Creative997
őstag
válasz
SSP33DY
üzenetére
Nem kötekedésből, nem akarok belefolyni a vitába habár nekem is van véleményem
De azért ne hasonlítsuk össze a játékot a valósággal, nem ugyanaz a kettő cuccok irányítás terén, habár tény hogy nagyon közel állnak volt szerencsém ülni mindkét kocsiban vagyis egy C6-osban és egy Porsche Turbo-ban is
Ha a valóságot nézzük akkor akár mondhatnánk azt is hogy a Turbo európa Corvette és fordítva. De az se mindegy milyen típusokat nézünk, mert a legerősebb Corvette a Z06, a legerősebb Porsche pedig a Turbo persze gyári sorozatgyártásról van szó. Kinek hogy jön be, egyiket se vezettem
még
de tény hogy a Vette jobb a Turbo-nál, nem sokkal de jobb.
De mivel a Panama egy kitalált kocsi ezért a valóságból semmiféle következtetést nem lehet levonni.
Na most jöhet az akasztás
Új hozzászólás Aktív témák

- Samsung Galaxy A16 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- LG 32UN880K - 32" IPS ERGO / 4K UHD / 60Hz 5ms / DisplayHDR 400 / USB Type-C / AMD FreeSync
- Apple iPhone 14 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- 0% THM 4 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
De azért ne hasonlítsuk össze a játékot a valósággal, nem ugyanaz a kettő cuccok irányítás terén, habár tény hogy nagyon közel állnak volt szerencsém ülni mindkét kocsiban vagyis egy C6-osban és egy Porsche Turbo-ban is
még
de tény hogy a Vette jobb a Turbo-nál, nem sokkal de jobb.