- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Philips M120D/10 kamera hackelés és parajelenségek
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Benedicht
tag
Meg csak lelapoztam a vegeig, meg a cimszavakat is csak atfutottam, de nagyon jonak tunik.
Szerk: Delutan megvettem eletem elso kormanyat, aminek egy kis csalodas lett a vege. Nincs hozza vista driver. XP-t nem fogok felrakni, ugyhogy holnap vihetem vissza. Kiprobaltam baratnom XP-s gepen es nagyon nagy elmeny volt kormannyal jatszani. 5 perc utan beleszerettem.
Amugy egy Speed Link SL-6693-SBK 2in1 Force Vibration Racing Wheel nevu kormany, mubor kormannyal, es egyaltalan nem vibralt.15 KHUF volt. R.I.P.
Kellett nekem nem Logitech-et venni a jotanacs ellenere mondhatnatok, de ez tetszett meg a polcon. Nagyon jo, kenyelmes fogasa van, es a dobozara direkt ra van irva, hogy Vista driverert latogassak el a speed-link.com cimre, de ott is csak ugyanaz volt mint a CD-n...
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hálózati / IP kamera
- Futárcégek
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Eladó Nikon D40 minden tartozékával+fotós táska
- Teljesen új Samsung S21 FE 5G DS 5G 6/128GB Graphite eladó (bontatlan)
- Teljesen új Honor 90 5G DS 5G 8/256GB Emerald Green eladó (bontatlan)
- Nintendo Switch 2 újszerű állapotban
- Új 2K Gamer PC Ryzen 5 9600X/RTX 3070 Ti 8Gb/2x8Gb DDR5 6000Mhz/500Gb NVME SSD/2-3Év gari
- Sanyo akkutöltő + 2 használható akku
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor,MS3409
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest