Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- WireGuard VPN a mindennapokra
- VHS digitalizálás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- localhost: Hatvan időegység. [Update 65]
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Plokijuma
aktív tag
A PT hivatalos weboldalán nézd meg a profilod (először lépj be
Inboxba vannak az infók.
3 futam lesz, de nem hinném, hogy mind egy időpontban van. Az én futamom (3-as) CET 11:00-kor kezdődik.
Szóval mindenki lesse meg az inboxát, mert nem egyszerre van a 3 futam.
A pálya/futam beosztást itt láthatjátok
(valamiért a kép most nem elérhető, 2 perce még jó volt, mindegy a linket azért itt hagyom, hátha megjavul majd)Stig: Corvette nem azonos futamban fog veled indulni

B-roadot nagyon nem szeretem, lehet azért, mert régen mikor kevés pálya volt szinte mindenki csak ezen volt hajlandó menni, mert csak ez adott jó RP/XP-t kb. 2-3 hónapja nem láttam a pályát, de gondolom nem sokat változott. Kiváncsi vagyok mire leszek képes rajta. (remélem mindenkit elkerül a CTD)
Új hozzászólás Aktív témák

- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3732, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO Ideapad Gaming 3 notebook - R5 5600H 16GB DDR4 256GB +1TB SSD nVidia GTX 1650 4GB
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3283
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX RTX 3080 10GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600X / GTX 1080Ti / 16GB DDR4 / 512 SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest