Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
mackosajt
addikt
haverok is panaszkodnak, hogy az update elcseszte az irányítást.
ui: ma TA-n volt egy franyó esetem... ledobott a szoba nézetbe...
kértem a usereket, lépjenek már ki ők is. tudom, reliability romlik, de örültem volna, mert amúgy is egy qrva nagy "baleset" volt amikor kidobott a szobába. Ilyen buggal amúgy még nem találkoztam.
Mivel szoba gazdi voltam, így bíztam, hogy hallgatnak rám, és nyomunk egy tiszta versenyt utána.
Senki nem lépett vissza. Tudom, geciség amit akartam, de mivel aktív volt a kick gomb, elkezdtem nyomogatni... és nem történt semmi. Egyszóval újabb buggal találkoztam... ez egyre jobban hasonlít egy rakás f@s állapotára.Bíztam benne, hogy az utóbbi idők javulása után egyre kevesebb lesz a hiba, de sajna tévedtem.
Haver új géppel állandóan kifagy, kékhalál. Másik szintén erőművel teljesen megszakad, és csak pt-ben.
Harmadiknak most a kormányzás sokkal lassabb lett, mint volt, és persze időnként feljavul, de random módra teljesen.Jó lenne, ha végre megint pozitív irányba fejlődne a játék.
ui: de sok az Advertise Here felirat még mindig... lehet a hirdetők is a sok bug miatt maradnak el?
Új hozzászólás Aktív témák

- Liquid Freezer III 360 - használt, garancia: Alza 2031.02.16-ig - ALKUKÉPES.
- Asus Rog Strix G513 144hz Laptop Eladó!
- Mobil LTE hotspot router TP-Link M7200 V4 4G/LTE 150Mb/s,WiFi 2,4GHz 300M
- Four Connect Stage2 2x10mm2 prémium hangfalkábel Nakamichi banándugókkal
- ÚJ BONTATLAN MacBook Pro Air 13 - 16" Apple M1 M2 M3 M4 MAGYAR Billenyt AZONNAL DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- LG 38WN95C - 38" Ívelt NANO IPS - 3840x1600 - 144hz 1ms - Nvidia G-Sync - AMD FreeSync - ThunderBolt
- Xiaomi Redmi Note 9 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest