- sziku69: Szólánc.
- SzDavid99: Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- sellerbuyer: Egy teljesen új platformot kapunk! Új korszak kezdődik?
- aquark: A ló túloldalán (Intel-AMD szivatás)
- sellerbuyer: Milyen mobiltelefont vegyek 2025 ben?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Attka85
tag
szeva! Értem, oké persze ha van már csapatod és jól érzed magad ott, nem zaklatlak, mi sem vagyunk sokan sajna, de azért hetente párszor összefutunk és megyünk pár jó kört, de a kis létszám zavaró, pont ezért szeretnék pár ügyes, elszánt tagot beprotezsálni, hogy megteljen egy szoba velünk, hogy jó és élvezetes versenyeket tudjunk menni, jókat beszélgetni, ökörködni, segíteni egymásnak... Más: tegnapi class5 eventen diadalmaskodni tudtam, bár nem volt nehéz, mert csak FlatOuCarey volt, aki kicsit nehezebbé tette a dolgomat, jfl22 volt egy nagyágyú még, de kilépett, miután leelőztem... kár,h senki nem jött a nagyok közül(lanus, Korios, Lusche,PaganX, tomkatomi, Electric_man, DrSlowlap,beckerweizen, Surrealismo, Sascha, BreakingTheLaw, De$Tiny, Headhunter...) élvezetesebb lett volna, dehát ez van, azért jó volt:
Üdv!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó GoPro HERO 9 BLACK!
- Samsung Galaxy Z Fold 6 512 GB, Kék, 3 év garancia
- Predator Helios Neo 16 (PHN16-71) i9-13900HX / RTX 4060 / 16GB / 1TB / 16 165Hz Garancia 2027.09
- HP ELITEBOOK 845 G8 - AMD Ryzen 5400U/16GB/256SSD//VEGA/14.0" FHD Bang&Olufsen hang laptop
- Longines Hydroconquest L37824766 szürke, férfi 43mm eladó
- Samsung Galaxy S24 Ultra Titanium Black Titán dizájn, 200 MP Pro kamera, S Pen
- ŐSZI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3348, 93% Akkumulátor
- Apple iPhone 14 Pro Max / Kártyafüggetlen / 256GB / 12Hó Garancia / 87% akku
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest