Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bazzzs
senior tag
válasz
Blade.T
üzenetére
Néztem a képet, de nem értem, hogy mi a kérdés. Be akartad váltani a zsetonokat AP-ra? Bal oldalt azt írja, hogy ehhez be kell jelentkezned, jobb oldalt meg felajánlja, hogy amennyiben még nem vagy aeria tag, akkor regisztrálj. Magyarul a beváltáshoz a bal oldalon be kell lépned az Aeria acc-oddal. Mondjuk tőlem még ilyet sose kért. Vagy pont ez a probléma?
-
bix-
tag
válasz
Blade.T
üzenetére
Be tudod váltani a zsetonjaidat AP-re. Kell hozzá az aerias loginod. 110 zseton 1 AP.
Azt hiszem ezt a belépés dolgot elég egyszer megtenni, onnantól hozzá csatolja az alkalmazáshoz az aeria-s profilodat (nekem legalábbis már nem kell belépnem) és látja az AP mennyiséget, amennyi nekem van.
Új hozzászólás Aktív témák

- Erős Gamer / Munka PC i7-14700, RTX 3070 Ti, 32GB RAM, 1TB SSD
- Mio Star 8750B Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- ÚJ Msi Vigor GK30 Gaming Combo Black (Csak billentyűzet) Bolti ár:30k INGYEN FOXPOST
- Cooler Master SK622 (Hybrid) Bolti ár:50k INGYEN FOXPOST
- Lenovo Yoga 7 2-in-1 14IML9 , Ultra 5 , 2.8K OLED 120HZ , 16GB DDR5 , 512GB SSD
- HP EliteBook 840 G10 - 14"WUXGA - i7-1360P - 16GB - 512GB - Win11 - MAGYAR - 3 év garancia
- Xiaomi Redmi 12C 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG UltraFine 4K és Smart Monitorok: BLACK NOVEMBER -30%
- CORSAIR K100 AIR
- Lenovo IdeaPad Slim 3 - 15.6" Full HD - Ryzen 5-7520U - 8GB - 512GB - Win11 PRO - MAGYAR - Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest