- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hcl: Philips M120D/10 kamera hackelés és parajelenségek
- Gurulunk, WAZE?!
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- bambano: Bambanő háza tája
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
SylarHUN
senior tag
Sajnos az accodal csak egy a garázsodból kijelölt autót vihetsz át a LR-be.
A level szinted beállítják valami LR-nek megfelelő szintre.
És ennyi!
Ezeken kívűl, mindened elveszik.
Véleményem szerint nincs értelme áthozni az accot! Inkább 1 újat kell kezdeni.
A PT-ben maradt accot, meg elkell adni, vagy egy Amcsinak, vagy egy Kanadainak.GP-ért megveheted örökre a kocsit.
Kölcsönözni lehet RP és GP-ért is. -
Fejes Péter
tag
Akkor se érsz semmit sem én szerintem az itt lévő accoddal mivel úgy hallottam hogy többen mondták hogy ott nincsennek igazán amcsi kocsik mint itt voltak.Megaztán ha át is viszed akkor mi lesz a pénzeddel amit összegyűjtöttél.Na + szerintem azért is felesleges,mert jó és szép hogy átkerül az accod a levelR-re ha 1x továbbiakban is ugyan úgy ha kell 1 másik kocsi fizetni kell érte azért hogy pár hétig,hónapig nálad legyen.Ezek olyan hülyék mint a picsa!
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple MacBook Air M1 Chip Laptop (8/256 GB), Szép Állapotban, Magyar Billentyűzettel, Dobozzal
- Meta Quest 3 Gamer / VR Headset Szép Állapotban Dobozzal
- ZBook Studio 15 G8 15.6" FHD IPS i7-11850H RTX A2000 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ZBook Studio 15 G8 15.6" FHD IPS i7-11850H RTX A3000 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Latitude 5350 2-in-1 13.3" FHD IPS érintő Ultra 7 165U 32GB 256GB NVMe IR kam gar
- iPhone Air 256GB Asztrofekete 3 ÉV kiterjesztett garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10500T / RTX 3050 / 32GB DDR4 / 512 SSD!
- Dell PA12 43NY4 65W utángyártott töltő
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3506, 92% Akkumulátor
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U728 - i3-8GEN I 16GB I 192SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest