- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- ricshard444: Iphone 17 Pro Max - Kedves téglám
- Win 10 LTSC: hülye vagyok?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ricco_hun
senior tag
Ki lehet lépni. Először én is anyáztam, hogy nem lehet kilépni. De amikor esc-et nyomsz nem csak annyi lehetőség van amennyit éppen látsz, hanem lejjebb is lehet görgetni és ott lesz a QIUT. Hát azért van gépigénye, de 2009-hez képest nem nagy. Nekem egy HD4670-el fut fullon (minden high, motion blur off, 4xAA) 1680x1050-ben, pedig ez a videókártya nem éppen erre a felbontásra való, dehát ócsó volt.
Én kormánnyal nyomom, az irányítás nem késik. Mindenféle help-et ki-be lehet kapcsolgatni. Kettő olyan van, amit ha egyszer a teszt kör után beállítottál, már utána nem tudod állítani mert ki van szürkézve. De amúgy mindenfélét lehet állítani, holtjátékot meg egyenesen ajánlott, mert különben az egyenesekben is keresztbe akar majd menni a kocsi.
Nekem is csalódás a játék, főleg unalmas (átvezetővidek, félórás tőtikézés). Car battle-t meg a drift-et lehetetlen megcsinálni, nem is fogom magam idegesíteni ezekkel a módokkal. De az irányítás meg a motorhang faszájos. Grafika elsőosztályú, belső nézet szépen ki van dolgozva. Ütközés után engem nem kicsit idegesít az az elhomályosodás. Jajj de elkalandoztam ez már ultraoff.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium 100% Akku
- Lenovo ThinkPad T440 (Furbify-tól vásárolt, felújított laptop)
- Apple MacBook Pro 14 ,2024, M4 Pro, 24GB RAM, 512GB SSD
- Gamer PC-Számíógép! Csere-Beszámítás! I7 13700F / RTX 4070Ti Super 16GB OC / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Szimulátor index kar (Logitech, Fanatec, Moza, Thrustmaster, Simagic bázisok mellé) - MT Simtech
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Xiaomi Mi 11T Pro 5G // 256GB // Számla + Garancia //
- Samsung Galaxy S23+ 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Surface Laptop 5 Touch 13.5 Retina i7-1265U 10mag 4.8Ghz 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest