Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Kalacskepu: Elrontott Radeon X1950 Pro megjavítása
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- sh4d0w: Én és a számítógép
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ricco_hun
senior tag
válasz
[pH]Lacika #18995 üzenetére
"Az viszont már tényleg vicces, hogy egy 1,5éve futó játékba még, mindig ilyen kevés az optikai tuning. Pedig lefogadom az invictus-nál van vagy 1000féle mindenből de a játékba mégsem kerűl be semmi. És az is érdekes, hogy nem jönnek az autók!! De miért?"
Én egy éve ezt ugatom.Na de, hogy ne csak mindig panaszkodjak. Pont most léptem ki a gémből. (egy kis panaszkodás ezért mégicsak beficcen
) Simvs, ugye a szobák: wangan, jelszavas wangan, vagy only class1. Na de találtam class4-es szobát. Nekem abból csak Phoenix van. Sebaj dobtam rá Acc A+-t (egyébként ez minden kocsira kötelező - tegnap jöttem rá
) meg Aero R+-t és bementem b-road reverse 7 körösre pár nagynév mellé. 8 emberből (stalli-k, s2000-k) stabilan hoztam az 5. helyet (igen nekem ez nagy dolog), na jó adyduss-nak belefért egy kis telefonálás is azért végzett mögöttem. Aztán meguntam a b-road-ot (ők csak azon mentek volna állandóan). Találtam még egy class4-es szobát (nem only szóval bent volt egy spiedo is). Broadways, 5 kör, 1 km-t vertem a másodikra, körről körre blt. Fú, ilyen sikerélményem rég volt. Aztán megjött Bubi (Stalli-val) és már csak második tudtam lenni mögötte.
Még ilyet, még. Csak kár, hogy olyan ritka a normális szoba, mint a fehér holló. Wangan, wangan, wangan, blööööeee. Nem jöttek még rá, hogy rp-szerzésre az Explorer a megfelelő választás?
bocs a hosszú hsz-ekért, de 2 tőmondatba nem tudom összesűríteni a + vagy - élményeket.
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Jegeli pénznyelő projektjét az Apple, az okosszemüvegben látják a jövőt
- Synology NAS
- Apple iPhone Air - almacsutka
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- E-roller topik
- Half-Life 2
- LEGO klub
- További aktív témák...
- REDMAGIC ASTRA Gamer tablet OLED kijelzővel - 16 GB / 512 GB
- ÚJ GARIS iPhone 16 Pro Max 256GB Black Titanium Független
- Sapphire Nitro+ 6700XT 12G - 6 hónap garanciával
- iPhone 15 pro natúr titán 256 GB független
- Új DDR5 Gamer PC i7 12-14700KF-ig/RTX 5060 + 11 Féle VGA/500Gb - 2Tb SSD/16-32Gb Ram 2-4Év Gar
- 153 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
- iKing.Hu - Samsung Galaxy Tab S8 Graphite Használt, karcmentes állapotban
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI GE75 Raider 9SF 17 Gamer notebook - i7 9750H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB WIN10
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest