Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Ricco_hun

senior tag

válasz [pH]Lacika #18995 üzenetére

"Az viszont már tényleg vicces, hogy egy 1,5éve futó játékba még, mindig ilyen kevés az optikai tuning. Pedig lefogadom az invictus-nál van vagy 1000féle mindenből de a játékba mégsem kerűl be semmi. És az is érdekes, hogy nem jönnek az autók!! De miért?"
    Én egy éve ezt ugatom. :DDD :C

Na de, hogy ne csak mindig panaszkodjak. Pont most léptem ki a gémből. (egy kis panaszkodás ezért mégicsak beficcen :DDD ) Simvs, ugye a szobák: wangan, jelszavas wangan, vagy only class1. Na de találtam class4-es szobát. Nekem abból csak Phoenix van. Sebaj dobtam rá Acc A+-t (egyébként ez minden kocsira kötelező - tegnap jöttem rá :)) ) meg Aero R+-t és bementem b-road reverse 7 körösre pár nagynév mellé. 8 emberből (stalli-k, s2000-k) stabilan hoztam az 5. helyet (igen nekem ez nagy dolog), na jó adyduss-nak belefért egy kis telefonálás is azért végzett mögöttem. Aztán meguntam a b-road-ot (ők csak azon mentek volna állandóan). Találtam még egy class4-es szobát (nem only szóval bent volt egy spiedo is). Broadways, 5 kör, 1 km-t vertem a másodikra, körről körre blt. Fú, ilyen sikerélményem rég volt. Aztán megjött Bubi (Stalli-val) és már csak második tudtam lenni mögötte. :D Még ilyet, még. Csak kár, hogy olyan ritka a normális szoba, mint a fehér holló. Wangan, wangan, wangan, blööööeee. Nem jöttek még rá, hogy rp-szerzésre az Explorer a megfelelő választás?

bocs a hosszú hsz-ekért, de 2 tőmondatba nem tudom összesűríteni a + vagy - élményeket.

Új hozzászólás Aktív témák