Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is...
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ricco_hun
senior tag
válasz
SSP33DY
üzenetére
Akkor valami hiba van a Mátrixban bazz.
Pedig azóta szerintem bőven 500 views fölött lennék. Még a végén a faking youtube foszt meg az AP-któl.
Más: az egyre gyakrabban előjövő aeriás témához csak annyit, hogy nálam az Eleanor lecsengett. Most rp-m van, nem is fogom elkölteni már csak azért sem mert jó látni, hogy 1 milla fölött van
. Tehát nincs motiváció, hogy explorerben kockuljak, hogy utána színes kis karikákkal álmodjak. Fullra tuningoltam az RX-7-et, hát csalódtam, nincs benne kraft (a többi class5-höz képest). Mennék funolni simvs-be, de csak jelszavas szobákat, meg nyitott wangan szobákat látok. Már "csak úgy" nem is szívesen megyek be egy-egy futamra, köszönhetően az "átgondolt" rating-nek. Értelme nincs, csak az, hogy felbosszantsa az embert, meg így nem is lehet jókat versenyezni, mert mindenki csak a rating-jét félti. Hozzáteszem én is. Megyek egy 1v1-et, 2. leszek -20 rating. Megyünk még egyet, azt már én nyerem +9 rating. Szóval ha nem vagy vérprofi szépen lassan le lehet vinni 0-ra a rating-edet. 
Új hozzászólás Aktív témák

- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Milyen TV-t vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Napelem
- Tesla topik
- Cudy routerek
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Motoros topic
- További aktív témák...
- PANASONIC Toughbook CF-53,i5-3340M,4GB RAM,500GB HDD,DVD,WIN10
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen 1 munkaállomás - i7 10850H 16GB DDR4 256GB SSD Quadro T2000 W11
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4648, 100% AKKSI
- BESZÁMÍTÁS! Akár Részletfizetés 0% THM ÚJ AMD RYZEN AM5 processzorok 3 év garanciával 27% áfaval
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra fejhallgatóval garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

. Tehát nincs motiváció, hogy explorerben kockuljak, hogy utána színes kis karikákkal álmodjak. Fullra tuningoltam az RX-7-et, hát csalódtam, nincs benne kraft (a többi class5-höz képest). Mennék funolni simvs-be, de csak jelszavas szobákat, meg nyitott wangan szobákat látok. Már "csak úgy" nem is szívesen megyek be egy-egy futamra, köszönhetően az "átgondolt" rating-nek. Értelme nincs, csak az, hogy felbosszantsa az embert, meg így nem is lehet jókat versenyezni, mert mindenki csak a rating-jét félti. Hozzáteszem én is. Megyek egy 1v1-et, 2. leszek -20 rating. Megyünk még egyet, azt már én nyerem +9 rating. Szóval ha nem vagy vérprofi szépen lassan le lehet vinni 0-ra a rating-edet.