Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Akkor nem is olyan fos az én időm, ahogy elnézem az eredményeket! Ezt a 2.04-et csípőből mentem, megvettem az utolsó body upgrade-t, aztán beneveztem egy england versenyre, a 6-dik körben futottam meg. Ha kicsit nekifeszülnék és nem követnék el apró hibákat, bemennék 2.03 alá, de úgy hogy csak pénteken meg szombaton játszok, nehéz lesz
A múlt héten pl egész hétköznap el se indítottam a játékot, egyszerűen nem volt rá időm... -
PepeDon
tag
Logitech MOMO esetleg egy G25?

Már én ki fogom próbálni a manuális váltót. Hátha okosabb vagyok mint a gép
.
Ma TA olyan versenyt mentünk No This All -al, hogy 100% élvezet volt. 15 szereplős 30 körös verseny. Mind a ketten kicsúsztunk
ő a 13. én 14. voltam (volt egy pár lagos, aki ugye csak állt a pálya szélén). 2-3 kör alatt szépen előzgetve utolértük a mezőnyt kb 8.-9. helyen voltunk. Elkezdtük őket szépen lehagyni. Vagy olyan lendülettel mentünk el melletük, hogy ők nem tudtak beállni a szélárnyékba, vagy pediglen mindig bevágtunk elé szabályosan (mikor éppen ki volt hátul) és azért nem tudott előzni. Első tankolás után már a 4.-5. helyen mentünk, de kb fél kör lemaradással. NTA le volt maradva 5-10 kocsihosszal, addig kicsit lasabban mentem, majd mikor utolért, utánna ismét kezdődött az előzgetés. Következő tankolást már úgy zártuk, hogy közvetlen a 3.-4. emberen voltunk. Ők a 'szokásos' kis koccanást eljátszották, mi meg megörököltük a helyüket. Az utolsó 2 körre utolértük a 2. embert is (az első már nagyon elhúzott) és szépen vele is eljátszottuk a 'mi megelőzünk, de neked nem szabad' műsort. Végülis az utolsó körben, én voltam a 2. NTA a 3. és közvetlen a szélárnyékában a 4. ember. NTA nemes egyszerűséggel levágta a boxon keresztül az utat
(fene a csőrét
), így (talán 2 századdal) megelőzött. Hatalmas egy futam volt, ahogy előzgettük egymást, a többiek visszaelőzését meg kivédtük. Sok ilyen jó meccset kívánok mindenkinek.
Új hozzászólás Aktív témák

- Samsung Odyssey G7 32" Ívelt Gaming monitor 1440p - 240 Hz
- Lenovo Legion Booststation RTX2060 6GB videokártyával
- Zalman S5 ATX ház + Asrock B550M lap + Zalman Megamax 700w 80+
- Nintendo Switch Játékok EGYBEN baráti áron,akár viszonteladóknak is megéri. ELADÓ,VAGY CSERE,OLVASS.
- Eladó ASUS VP249QGR 24" gamer monitor
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 5290 i5 8350U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., szép állapot, számla, 6 hó gar
- Vállalom Xiaomi Okoskamerák szoftveres javíttását
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3584, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
A múlt héten pl egész hétköznap el se indítottam a játékot, egyszerűen nem volt rá időm...
), így (talán 2 századdal) megelőzött. Hatalmas egy futam volt, ahogy előzgettük egymást, a többiek visszaelőzését meg kivédtük. Sok ilyen jó meccset kívánok mindenkinek.