- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 5 – Edények és konyhai eszközök
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stirlitz
senior tag
Figyelj picit rám. Lehet, hogy keversz valakivel. Mert ma mi egy játékot játszottunk együtt. De Te ma akkor laggoltál, mert torrenteztél is játék közben. Én a célnál nem sprinteltelek le, nem is tehettem, mert kb 10mp-re voltam mögötted. A játék elején viszont, amikkor mögöttem voltál, nagyon laggoltál, hol megjelentél,hol eltüntél. Másodpercenként változott ez. És én éreztem úgy, hogy "húzatod" magad. Egyszer pedig csak elém kerültél, neked értem, és én kaptam lassításos büntit. Gondolkodj el azon, mit írsz ide. Senki más nem laggolt, csak Te. Más is mérges lett rád, amiért ugyanúgy járt veled mint én. Akkor most ki nem volt fair? (föleg, hogy "5kör után megelégeltem", na akor ez szándékos volt, Te jöttél nekem?, ehh, de gyenge vagy.....) Ne másban keresd a hibát.
Az nincs benne a versenyben, hogy valaki 9 körön keresztül mögémragad hogy adjon fél kört boxkiállásnál. Ezt kifejtenéd bövebben, mirre is gondolsz? 9kör után szerintem nincs már több kőrre elég üzemanyag. Tehát együtt mentek ki a boxba, vagy nem?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A Temu diktál Magyarországon, a hazai e-kereskedők fulladoznak
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Synology NAS
- E-roller topik
- PlayStation 5
- Jövedelem
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- Cooler Master MK110 mechanikus RGB gamer billentyűzet
- Ryzen 5 3600 / 16GB DDR4 / 5600XT / NWMe SSD!
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung galaxy watch 5 LTE 44mm 1év bolti garanciával!
- Mars Gaming MKMINI W RGB CHROMA Mechanikus Gamer Billentyűzet OUTEMU PRO brown switchekkel
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3303
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3357
- Xiaomi 12T Pro 5G 256GB // Számla+Garancia//
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3341, 94% Akkumulátor
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest