Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Poco F2 Pro facepalm
- flymi: Segítségkérés! Ausztráliában élő ismerőse van valakinek?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ricco_hun
senior tag
válasz
[HUN]-Kisa
üzenetére
Azért vettem meg, mert ki kellett használni ezt a lehetőséget, ugye ingyé (remélem
) lesz egy AP-s autóm. Még nem mondtam le teljesen a gammáról. Remélem olyan 2010-re valami jót sikerül kihoznia a kedves Invictus-nak a PT-ből. De most, ilyen dolgok mellett (kevés kocsi, kevés tuning lehetőség, bugok, lassú fejlődés mivel a pályák csak alamizsnát adnak) nem fogok vele játszani, mert csak felidegesítem magam. De azért kihasználom az AP szerzési lehetőségeket (mivel fizetni egy ilyen játékért nem fogok). Gyűjtögetem az AP-t meg a kocsikat és kész.
Új hozzászólás Aktív témák

- Eladó Samsung Galaxy S23 8/256GB / 12 hó jótállás
- Samsung Galaxy S23 Ultra - Green - 8GB /256GB - Újszerű állapot!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G1i - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I W11 I Cam I Gar
- Bomba ár! HP Probook 450 G10 - i3-1315U I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I W11 I Cam I Garancia!
- Sanyo akkutöltő + 2 használható akku
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
) lesz egy AP-s autóm. Még nem mondtam le teljesen a gammáról. Remélem olyan 2010-re valami jót sikerül kihoznia a kedves Invictus-nak a PT-ből. De most, ilyen dolgok mellett (kevés kocsi, kevés tuning lehetőség, bugok, lassú fejlődés mivel a pályák csak alamizsnát adnak) nem fogok vele játszani, mert csak felidegesítem magam. De azért kihasználom az AP szerzési lehetőségeket (mivel fizetni egy ilyen játékért nem fogok). Gyűjtögetem az AP-t meg a kocsikat és kész.