Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- [K2]: Synology NAS és a felhő
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
[HUN]-Kisa
aktív tag
Sziaztok!
Lenne egy kérdésem nekem eszembe jutott egy jó ötlet!Mi lenne ha Lenne egy olyan hét ahol van 2db AP-szerzés.Nekem egy AP-s jutott eszembe elég nehéz de leirtam paja1-nek.
Azt irtam le neki,hogy volt régebben egy olyan event amiért elég sok AP-t lehetett kapni asszem 1k AP felett.Olyan event volt,hogy 5 játékost be kelett szervezni a játékba.Na nekem rögtön az jutott eszembe,hogy elmegyek suliba és reggelek minden gépen 30 gép van a suliba hehe: De utánna volt irva,hogy ellenörzik,hogy egy Ip-cimröl van-e reggelve meg,hogy játszol-e.Megkérdeztem,hogy nem tudja megkérdezni a nagyfőnököktöl,hogy nem lehetne-e ujraéleszteni egy mai dátummal vagy későbbivel.Még nem tudom,hogy mit mond paja meg a nagyemberek-sem.De remélem azt mondják,hogy oke csináld meg.És igy szolnánk kiirnánk itt a Prohardveren az event-et mert nem hiszem,hogy a magyaroknak van AP-ük.Már boccs de a Magyarok olyan hülyék mert mindenröl lemaradnak.Szerintem ha van vagy 15 embernek Ap-ja a 200-bol.És most ezzel az event-el lehetne azt a 15 jatekost gyarapitani!!
Mi a vélemyényetek???
Üdv: KisvárdaiBoccs a fogalmazásért ha rosszul van meg a helyesirás miatt is.
Dikk ez kétszer nyomta be pedig csak egyszer akartam!!!

Új hozzászólás Aktív témák

- Olcsó, de gyors a Redmi Pad 2
- Apple HomeKit smart home / okos otthon
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Xbox tulajok OFF topicja
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Xiaomi: Android 16 zápor, zivatar
- iPad topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3317
- Lenovo 14 Ideapad 3 FHD LED Matt i3-1115G4 4.1Ghz 8GB 256GB SSD Intel UHD Graphics Win11 Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3844, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B760M i9 12900K 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB ZALMAN S2 TG A-Data 750W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest