- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Boss81: Halott Torrentek keresése, törlése egyszerűen.
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- oriic: A TOP 10 legtöbb hozzászólással rendelkező PH! felhasználó
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
DopeBob
addikt
AdventOfCode:
Hát, ez a mai (day6) azért eléggé megizzasztott már
. Sajnos elég korlátozott az "eszköztáram". Viszont örülök, hogy sikerült kitalálnom, hogy lehet megcsinálni a part2-t, nyilván for ciklussal csináltam meg az első részt, aztán jött a pofára esés.
Tegnapinak a 2. részét viszont félretettem, a part2 ott nem megy, ha a feladatkiírásokban lévő adatokat használom, ugyan az az eredmény jön ki, ha kirajzoltatom a térképet, az is stimmel, de ha a tényleges adatokkal számolok, nem jó az eredmény és nem jövök rá miért.
Talán az "örökös újrakezdő" a legjobb kifejezés rám, nem fejlesztőként dolgozom (sima it support), és ahogy időm engedi, próbálom ezt megtanulni, de elég nehezen megy, munka, család, gyerek mellett. Kb fősuli óta bennem van a kétely, hogy nem lennék elég jó hozzá, így már ott elengedtem a dolgot, és nem mentem sw fejlesztés szakirányra. Aztán mikor van egy ilyen kis minimális sikerélményem, akkor újra lelkes leszek, egy darabig foglalkozom vele, aztán 1-2 évre megint feledésbe merül a dolog.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Hobby elektronika
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Dark Souls sorozat
- PayPal
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB ZALMAN Z1 Plus Corsair 850W
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest