-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
Tud valaki segíteni ebben?
long mhMessage;int *responseMessage;ClearWriteWindow();mhMessage = Uds.DiagNewRequest("Identification/Version_read/Read");Write("--------");responseMessage = BMW_R8_Uds.DiagSendRequest(mhMessage);
A problémám az, hogy van egy olyan UDS job-om, ami a többséggel ellentétben erre a kérésreDiagSendRequestsokkal hosszabb válasszal (67byte) tér vissza.
Hogy kéne itt deklarálnom responseMessage-et, hogy használható legyen?
Órák óta ülök fölötte, de nem jutok előrébb
-
válasz
Jester01
üzenetére
windows lenne az adott platform , és maga a feladat konkrétan az lenne hogy egy usb-s joystick-en beolvasott x:y koordinátákból meg a gombokból soros porton egy vektort előállítani a mi vezérli a robotot.
ebból maga az usb-n keresztüli illesztés nem menne
most nézegettem ezt a dinput.h headert de így nem nagyon tudtam hozzá értelmes kódot írni , mmint néztem példákat egérre bilentyűzetre de úgy sem sikerült működésre bírnom a dolgot, pedig azt írják h a joystick azért nehezebb ezeknélvmi 5let? vagy olyan forráskód amit tanulmányozhatnék 1 kicsit?
ty

-
tudna nekem segíteni valaki??
a problémám az lenne, hogy van egy usb-s joystickem és szeretném software-esen kiiratni mondjuk egy txt-be , x mintavételi sebességgel a joystick jelenlegi koordinátáit és valamilyen módon a lenyomott gombokat is jelezze
mindezt c++ alatt
valakinek vmi 5lete?
-
sziasztok
valaki tudna nekem segíteni , hogy hogy tudok c nyelven AVR studioban , soros portra kiküldeni adatokat?? nem jtagan keresztül szeretnék felprogramozni , hanem pc-ről vezérelni robotot , csak nem tudom , hogy hogy lehte a kommunikációt megoldani , UART-on keresztül
help me pls

Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Peugeot, Citroën topik
- Arc Raiders
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- ASUS routerek
- Apple MacBook
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- Apple iPhone SE (2020) - életképes alternatíva
- További aktív témák...
- Eladó Intel Core i7-14700KF kifogástalan állapot, GARANCIA 2027.06.07
- Eladó G pro superlight 2 se Unusual way sports UHWM skate talpakkal.
- Fehér konfig - i7-4790k/ROG Strix GTX 1070/Wifi/Rengeteg új-dobozos alkatrész/AJÁNDÉK Resident Evil
- 3D 4K Oled Dolby Vision (LGOLED C6EP/LGOLED E6P/LG OLEDG6P)
- 3D 4K Oled Dolby Vision (LGOLED C6EP/LGOLED E6P/LG OLEDG6P)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HUN I Cam I W11 I Garancia!
- 193 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-14700HX, RTX 5070 (ELKELT)
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Xiaomi Mi 10T Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Oneplus 9 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest