- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Szólánc.
- Mr.Csizmás: Bestbuy travel, utazós, kirándulós topic - szállások, jegyek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GAI: 150k+
- votlage71: Kábel menedzsment
- Balázs2: Gmail
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
Hirdetés
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
Demertin
tag
válasz
dabadab #15876 üzenetére
És #15877
A katonai pálya abszolút nem vonz. Ahogy írtátok is, nagyon le vannak szűkítve a lehetőségek. Maga tisztán a szoftverfejlesztő pálya sem cél. Engem tényleg tisztán a járműipari gépészet vonz, bár így akkor jobban járnék, ha elmennék egy járműmérnöki szakra. Mondjuk ezáltal ugrik a support az osztálytól, meg egy lassan lecsengő felmondással is felér
-
Demertin
tag
Sziasztok! (Első fele kis háttérsztori, aztán a lényeg)
Egy speciális, de szerencsés helyzetben vagyok. Közgazdász a végzettségem, szakmámban is dolgozom, de nem igazán az én területem. Viszont kaptam egy olyan lehetőséget, hogy a cégem támogatja minden formában, ha elvégeznék egy gépészmérnök szakot. És itt jöttök ti a képbe. Utóbbi időben sokat gondolkodtam a szakma váltáson, mivel érdekelnek a harcászati, repüléstechnikai gépészeti dolgok, így kapóra is jönne a dolog. Mindenhol azt olvasom, hogy rengeteg bónusz lehetőséget, tudást tudnék szerezni, ha legalább 1, de inkább több programnyelvet ismernék, viszont arról nagyon keveset találni, hogy e terület melyeket alkalmazza. Ha esetleg valaki ebben ki tudna segíteni, netalán segíteni abban milyen tananyagot sajátítsak el (angollal rendben vagyok), akkor el tudnám kezdeni az adott nyelvet tanulni. A nulláról indulnék.
tl;dr: érdekel a harcászat, repülés gépészeti oldala és mellé szeretnék olyan programnyelvet (esetleg nyelveket) nulláról megtanulni, amik kapcsolódnak az előbb említettekhez. Merre induljak el?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Motoros topic
- Új, belépő szintű Radeont kapnak az OEM-ek
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- Hálózati / IP kamera
- Óra topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- SSD kibeszélő
- Android szakmai topik
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 7 3700X/GeForce RTX 3080/16GB DDR4 RAM/1.25TB SSD+ 2.5TB HDD konfig eladó
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új HP VICTUS Gamer Tervező Laptop 15,6" -30% Bivaly i5-12500H 12Mag 16/512 RTX 4050 4GB FHD 144Hz
- FBT - 5x VIVE Tracker 3.0 + 3x SteamVR Base Station 2.0 Komplett csomag
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- Lenovo ThinkPad X13 Yoga i5-10310U 16GB RAM 512GB SSD 13.3 FHD Touch 2in1
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest