- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
Béló
aktív tag
köszia segitséget bár sajnos nem igazán értettem: bevallom: vegyészként kényszeritenek programozásra
majd csak lesz vhogy a zh-n... -
Béló
aktív tag
hello
sajnos nincsen semmi jártasságom a programozásban de kaptam egy feladatot amit el kell végeznem, elaladtam benne és gondoltam megkérdezem itt is hátha vki tud segiteni:excel alatt visual basic programnál ha beirom a makroba ezt:
Sub fuggv()
a = InputBox("add a=?")
b = InputBox("add b=?")
f(a) = a ^ 4 - 81
f(b) = b ^ 4 - 81
lep = 2
Do
m = (a + b) / 2
f(m) = m ^ 4 - 81
Cells(lep, 1) = a: Cells(lep, 2) = b
lep = lep + 1
If f(a) * f(m) < 0 Then
b = m: f(b) = f(m)
Else: a = m: f(a) = f(m)
End If
Loop Until Abs(f(m)) < 0.01End Sub
akkor miért irja ki ha futtatni akarom hogy Compile error: Sub or function not definied?? (és sárgán kijelöli a sub fuggv-t, feketén pedig a 4. sor beli f(a)=a^4-81-et)
Az eredeti feladat az volt hogy a x^4-81=0 egyenlethez kellett irni egy programot ami az egyenlet gyökeit intervallum-felező módszerrel határozza meg.
előre is köszönöm bárki segitségét !
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a téma összefoglalót!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B85M-D3H B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G1 - i5-10GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3099, 100% akkumulátor
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest