- Tutti Georg: A Microsoft 2025. augusztusi biztonsági frissítései hibásak
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- LOGOUT - ezmiez?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- DraXoN: Utolsó 2011-3
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
Darklights
csendes tag
válasz
Atti575 #6393 üzenetére
Üdv!
Én most egy olyan programon dolgozom, ami az androidra készült szókirakó játék megoldására szolgál
C#-ban kezdtem el írni.
Odáig jutottam, hogy megnéztem, hogy a megadott betűkből milyen szavak rakhatóak ki, de azt még meg kellene vizsgálnom, hogy csak azok a szavak a jók, amelyek úgy rakhatóak ki, hogy a következő betűje az előző mellett helyezkedik el, vagy átlósan (azaz 8 féle variáció).
Valaki tudna segíteni ennek a résznek a megírásában?
Mellékelem a projektemet a szótárammal együtt.Pl a feladathoz:
a l m
b a k
l s éEbből az "alma" kirakható, de pl az "almalé" nem.El
őre is köszönöm a válaszokat.http://ddl3.data.hu/get/0/5947322/ConsoleApplication1.rar
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a téma összefoglalót!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone XS 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2912, 100% Akkumulátor
- Beszámítás! Lenovo IdeaPad Gaming 3 Gamer notebook - R5 7535HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX 3050 6GB W11
- Microsoft Surface Pro 6 fekete
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alpine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2978
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest