- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X Cinebench R23 & R24 Benchmarkokban mérve
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sh4d0w: Árnyékos sarok
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
-Faceless-
őstag
válasz
pelgrim_v1 #12291 üzenetére
Úgy emlékszem volt már pár próbálkozás játékfejlesztésre, de nem volt semmi maradandó. Néhány kérdés felmerült a C# topicban, de saját topic nincs.
-
-Faceless-
őstag
válasz
minek?:S #12284 üzenetére
Szerintem, szinte minden fő nyelvre van ingyenesen elérhető anyag.
Tutorialspoint, w3school, YouTube-on is csodás videók vannak. Nekem legalábbis az ilyen fizetős anyagokkal elég negatív tapasztalataim vannak.
Ha valami konkrét érdekelne írj, és küldök hozzá anyagot.Legalábbis ahogy nekem tűnik ez a komplett kurzus basic anyag, fantasztikusan megfogalmazva.
-
-Faceless-
őstag
válasz
dabadab #12261 üzenetére
Bocsánat ezt kifelejtettem. Nem definiálható kézzel megadott pontok lennének. Tulajdonképpen a pontok tárolási módja lenne a kérdés inkább.
Azon is gondolkodtam, hogy magában a zene fájlban elhelyezhetőek-e később érzékelhető pontok, és ehhez hasonló dolgokra gondoltam. -
-Faceless-
őstag
Sziasztok!
POC-re lenne szükségem, de nem igazán tudom hogyan is kellene rákeresnem, és már több óra turkálás után sem jártam sikerrel. Bármilyen nyelven, vagy még elméletben is megfelelne (később megírom én a kódot, ha jó), csak kezdő vagyok, és kellene valami mivel audioval nem foglalkoztam egyenlőre. A gyökerekig túrni meg nem akarok még, ha kétes lenne a megvalósítás.
A probléma egy Unity mozgás lenne, ahol egy erőhatást kellene kiadni, triggert ha úgy tetszik a háttérzene bizonyos időpontjaiban. A nehézség az, hogy az erőhatásnak körülbelül 1/10 mp-es pontossággal kellene történnie, és nem ütemezhető egyenlő időközönként, hanem van ahol 1 mp-en belül 3, van ahol 10 mp-ig semmi.
Hardcode-olva meglehet oldani az eltelt idővel, és pontos időpontokkal, de az rendkívül időigényes lenne főleg több, mint 10 dalnál. Egyszóval szebb megoldást keresek, ha létezik.
Bármilyen segítségnek hálás lennék, még az is sokat jelentene, ha a témával kapcsolatos tananyagot találnék.
Előre is köszönöm a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Egy óra, két rendszer
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kiemelkedően csendes ASUS VGA jött a Noctua közreműködésével
- Autós topik
- EAFC 25
- Battlefield 6
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- iPad Pro 12.9" 3.Gen 2018 512GB Space Gray Wifi cellular, Garanciával, üzletből
- Motorola Moto G54 Power 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Mi Note 10 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Huawei P40 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPad Air 3rd Gen 2019 (Wi-Fi+Cellular 64GB Space Gray)
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari
- Apple iPhone 13 Pro / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 85% akku
- HP EliteBook x360 830 G7 i5-10210U 16GB 512GB 13" FHD Áthajtós érintős 1 év garancia
- Apple iPhone X 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest