- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
BullSoft
tag
válasz
Miracle #1374 üzenetére
Ma is keresgéltem, és ráleltem a magyarázatra, nem az oprendszeren/fordítón múlik
''A PASCAL nyelvben megismert EOF függvénytõl eltérõen mûködik a C feof( ) függvénye. Míg a PASCAL-ban az EOF elõre ''jósol'', addig a C-ben a feof( ) egy állapotjelzõ lekérdezésére szolgál, azaz C-ben a feof( ) akkor ad igaz értéket, ha egy korábbi mûvelet file végét jelzett.''
Igy a feltételbe fgets(puff, 255, f)!=NULL-t írva már helyesen működik.
[Szerkesztve] -
BullSoft
tag
Hali!
Lehet amatőr kérdés, de ha van C-ben egy
while (!feof(f)) {
...
fgets(tmp, 255, f);
...
}
ciklusom, akkor a file utolsó sorát miért dolgozza fel mindig kétszer? (do-while-al is)
ProgZH-ban is írták a javítók hogy kétszer dolgozza fel, de MIÉRT?
[Szerkesztve] -
BullSoft
tag
válasz
Jester01 #1170 üzenetére
Kozben rajottem. Volt egy char *tmp-em amibe olvasni akartam egy fajlbol soronkent. Foglaltam neki helyet a memoriaban es ment rogton. Mondjuk Borlandban jo volt ezelott is, csak Devben halt meg, ez erdekes.
Hiaba, szokatlan nekem ez a C/C++ a Pascal/Delphi utan. De hat ezt tanuljuk BME-infon, szal muszaj lesz erre atterni[Szerkesztve]
-
BullSoft
tag
Hali!
Vki nem tudja mitől lehet az, hogy DevC++ban mikor fgets fv-el probalok fajlbol beolvasni, rogton szetfagy az egesz? Borland C++ban simam muxik a progim, DevC++ban lefordul, de ahogy erre kerul sor, meghal rogton (es tuti h az fgets okozza).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a téma összefoglalót!
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- BestBuy topik
- macOS PC-re
- Yettel topik
- Újabb videón a Mafia: The Old Country
- Asztalos klub
- További aktív témák...
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN I3 NEO 650W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest