- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Hirdetés
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
UFO1
senior tag
Még egyszer bocsi, hogy ide írtam, de lövésem sincs hova kéne. Csak próbáltam olyan helyre írni ahol kicsit jobban értenek a számtechez mint én.
Jó lenne a viber backup ha elmentettem volna mielőtt feltettem a másik telefonra a viber-t így nem ment semmit csak ami az új telepítés után maradt az új telon, pedig a régin ott van valahol az adat mert 159MB-ot ír ki. Mentettem a régin is ez után és csak 6KB-os lett a fájl, van megoldás rá csak én nem értek hozzá.
-
UFO1
senior tag
Bocsi, hogy ide írok, de hátha egy programozó tud nekem segíteni nagyon fontos lenne. Előre is köszönöm ha valaki szán rám pár percet és segít.
Akár fizetnék is érte nagyon fontos nekem hogy meglegyenek a viber üzeneteim.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a téma összefoglalót!
- OpenMediaVault
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Renault, Dacia topik
- BestBuy ruhás topik
- Suzuki topik
- Windows: mi történik valójában Leállításkor, Alvó módban és Újraindításkor?
- BestBuy topik
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Béta iOS-t használók topikja
- Nők, nőügyek (18+)
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Edge Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 512 GB tárhely
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia
- Wacom Cintiq DTK-2260 digitális rajztábla
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest