- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- laskr99: Újrakezdem a processzor és videókártya szilícium magok fotózását
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Klaus Duran: 2025 dude
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Palpatine - A Terv
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Kempingezés és sátrazás
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
painkillerx #7998 üzenetére
Bár nem tudom, ez neked mire lesz jó, írtam neked egy nagyon rövid példakódot (ez egy elég egyszerű feladat):
http://jsfiddle.net/gXG8V/Itt 1 MÁSODpercenként (ami 1000 ms) automatikusan nyomogatom a gombokat, ez abból látható, hogy 1 másodpercenként változik az aktuálisan kiírt dátum (mert ez a dátum kerül mindig módosításra a gomb lenyomásának hatására). Tehát a rövid script egyetlen feladata, hogy 1 másodpercenként nyomogasson egy gombot, a gomb lenyomásának hatására pedig kiírásra kerüljön egy üzenet.
Nyilván 1 perchez a delayInMilliseconds változó értékét állítsd 60000-re (mivel 1 perc = 60 másodperc = 60000 milliszekundum).
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
painkillerx #7995 üzenetére
Ezt pársoros JavaScript-kóddal is meg lehet oldani, úgy, hogy egyszerűen megnyitod a böngészőben a webfejlesztő panelt (Ctrl+Shift+I vagy F12), és a megfelelő oldal megnyitása után bedobod a konzolba a kódodat. Mire kell konkrétan?
JavaScript megy?
-
amargo
addikt
válasz
painkillerx #3062 üzenetére
Én is azt mondom, hogy c++ érdemes kezdened, az ObjektumOrientált részéve meg majd foglalkozol később. C-vel érdemes foglalkozni, ha DOS, OS/2 (ami most hirtelen eszembejut)-re akarsz fejleszteni.
Pascalt értelmetlennek tartom a delphi meg erőszak(persze hamar sikerélményt ad és én szeretem a borlandos dolgokat). De ha már klikkelgetni akarsz, akkor C#, .NET.
-
doc
nagyúr
válasz
C++-t szerintem, ezzel annyiból is jobban jársz, hogy utána a Java vagy C# sokkal könnyebben fog menni
persze attól is függ hogy mire szeretnéd használni, bár tartok tőle hogy nincs konkrét elképzelésed -
kicsitomi88
őstag
válasz
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Elektromos autók - motorok
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Alakul a SpaceX Starlink európai ellenfele
- Óvodások homokozója
- alza vélemények - tapasztalatok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Androidos tablet topic
- Nintendo 3DS és DS topic
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- További aktív témák...
- Gigabyte B760M Gaming DDR4 / 30 hónap garancia / Beszámítás OK!
- Telefon szervízhez szükséges szerszámok
- hibás WerMamba Phantom roller +ajándékkal! (kivehető akkus, tárcsafékes)
- Lenovo Gamer Laptop: Ideapad Gaming 3 (i5 12500H, RTX3050, 32GB RAM)
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 5 4500-5600X +RX 6700XT 12GB +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z170 i7 7700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA 500W Zalman
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest