- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Rap, Hip-hop 90'
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hege8888: Retro Kocka Kuckó 3
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- Gurulunk, WAZE?!
Hirdetés
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jhonny06
veterán
válasz
Abysmal #5671 üzenetére
Azért nem ez az átlag. Ezzel nem a kollégát akarom minősíteni, de hajtani kell és lesz munkád. Lennie kell valami perspektívának, hogy nagyjából mit akarsz majd a későbbiekben csinálni és azzal foglalkozni a szabadidődben. Az egyetemen mindenbe csak kvázi belekóstolnak, úgyhogy abból nem lehet megélni. És ez nem lehet mentség egy esetleges állásinterjún.
Jim Tonic: Szerintem maradjunk annyiban, hogy BME/BMF/ELTE/SZTE/PPKE az elfogadható helyek; egyiken se végzel úgy, hogy tudsz valamit, ha nem foglalkozol vele magadtól. A BME-n se tanítanak többet, mint egy másik, rosszabbnak vélt egyetemen. És ezt a munkáltatók is egyre inkább tudják (szerencsére), hogy nem kerülsz be automatikusan csak azért, mert a BME-ről jöttél, mert segg hülye is lehetsz. Nem szeretem az ilyen álláspontokat.
-
_NCT
addikt
válasz
Abysmal #5671 üzenetére
BP-en tanultam a GDF-en. Természetesen megkaptam a diplomát, mindennel időben végeztem, sosem volt bukásom, egyszerűen az a lényeg, hogy aki nem programozói szak-ra megy, annak nincs sok keresnivalója a mérnök-informatikusok között. Mert gyakorlatilag az egész suli a programozás körül forog, szerettem volna Rendszergazdai körben mozogni, de erre nincs lehetőség, az iskola csak minimális gyakorlati és elméleti lehetőségeket biztosított (értem ezalatt azt, hogy feltelepítettünk egy Server-t, beléptettük tartományba + dhcp+dns server beállítás és ennyi, itt kifújt a dolog). Szóval engem inkább ez érdekelt volna, ezért a programozásból csak annyit tanultam meg, amennyi a vizsgákhoz kellett. Nem foglalkoztam vele tovább, hiszen örültem h elsőre sikerült, meglett minden. Aki pedig otthon tovább foglalkozott vele, mert ez érdekelte, nos ők könnyen el tudtak helyezkedni viszonylag.
Nem tudok általánosítani, és nem is akarok. Ez az én problémám is, és még ismerek jó néhány embert ( legalább 10-15-öt CSAK az én ismerettségi körömből) akik nem tudnak elhelyezkedni. Van barátom BME-ről, BMF-ről, ELTE-ről akik szopnak, mert nincs munka. Persze van akinek sikerül, de ez egy komplex dolog, egyrészt ismerettségen, másrészt szerencsén is múlik, ismerve a HR-es kollégák válogatási módszereit, van ahol az első 100-at shift+delete gombbal a Föld színéről is törlik, de ez már nem ez a topik, így nem offolnék tovább. Hidd el engem is idegesít h itt állok tele energiával, s sehol nem tudok kibontakozni. Teljesen nem vagyok elkeseredve, mert közeli hozzátartozóm Londonban dolgozik, így gyakorlatilag ha azt mondom h oké, intézzük el nekem, akkor következő hónapban már kint dolgozok, de én hülye szeretnék itthon érvényesülni + családom is itthon él. Nem akarok "menekülni", továbbá tényleg érdekelne az Android fejlesztés.
Bocsi a hosszú HSZ-ért, csak se türelem, se rózsa.... Az Off-ot befejezem, további kérdésekre PM-ben válaszolok
-
doc
nagyúr
válasz
Abysmal #5659 üzenetére
en pont minap irtam be a gugliba a 'free music for video games' kifejezest, eleg sokat kiadott
sajna olyan igazan nagyon jo oldalt nem talaltam, meg a kepekkel ellentetben itt baromi sok idot elvesz a valogatas akkor is, ha csak beleporgetsz a lehetseges szamokba
erdemes meg a 'creative commons music'-ra is rakeresni
eleg sok zenesz van, akinek a honlapjan sok altala keszitett, ingyenesen felhasznalhato szam van, ezert altalaban csak a nevuk feltunteteset kerik a programban -
doc
nagyúr
válasz
Abysmal #5632 üzenetére
zenet nagyon sok helyrol tolthetsz le ingyen, amit felhasznalhatsz a jatekodhoz, de ezek tobbnyire csak addig ingyenesek, amig a program amibe belerakod, szinten ingyenes
vannak gyujtooldalak is, ahonnan minimalis dijert cserebe tolthetsz le jatekokban felhasznalhato zeneket
az sem ritka, hogy valaki csak a creditert (tehat a jatek keszitoi kozott felsorolod a nevet mint zenesz) odaadjaguglizz, rengeteget lehet talalni ilyen oldalakbol, bar a minoseg nagyon valtozo
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3147
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3146
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3145
- Nitro ANV15-52 15.6" FHD IPS i9-13900H RTX 5050 MaxQ 32GB 1TB NVMe gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3141, 95% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8GB I 256GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- HP Omen 80G8E9 - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB Type-C
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest