- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- lezso6: Nem látszik a kurzor Chrome alatt a beviteli mezőkben?
- bitpork: MOD Júni 13 Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
ZTE_luky #9656 üzenetére
Kezdj akkor C#-pal! Ott nem kell mélyebb dolgokkal foglalkoznod, az algoritmusok és az OO megérthető vele. Két jó magyar C# könyv is van, a Reiter-, illetve az Illés-féle, mindkettő elérhető PDF-ben, de ezen felül is van bőven jegyzet.
Megmondom őszintén, fogalmam sincs, mi az az X-TOY, illetve most, hogy rákerestem, már van némi. Java-ra a legjobb könyv az Angster-féle, azt csak megvenni tudod.
Alapesetben a fordított haladás szerintem az ajánlott, strukturálttal kezdeni, aztán OO, de nem fogsz megzavarodni, ha nem így mész.
Pythonban én 2x írtam kicsi programokat, mellé azzal sem lősz, bár én nem azt választanám.Bocs, Angster Java 1 könyve elérhető pdf-ben: [link] Azt nem tudom, mennyire számít egy 13 éves könyv ma aktuálisnak.
Reiter és Angster könyvei azért jók, mert elmagyarázzák az alapfogalmakat is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 30 Ciklus - 100% Akkumulátor - 8GB/256GB SSD - MAGYAR - Éjfekete
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG CROSSHAIR X670E GENE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- NJOY Aster 3K 3000VA/2700W Rack Szünetmentes Táp
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest