Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Sk8erPeter

nagyúr

válasz asuspc96 #9032 üzenetére

Ettől még lehet, hogy valaki követi a topicot (pl. e-mailes értesítést állított be, kedvencek közé rakta, stb.). Egyébként mivel neked kell a segítség, neked kell megtenned legalább az első lépést, tehát venni a fáradságot arra, hogy leírd a kérdésedet (itt, publikusan), és ne pedig elvárd, hogy egy hozzáértő majd külön levélben fogja kérni tőled, hogy hadd segítsen neked. Sosem értettem az ilyen jellegű hozzászólásokat, hogy "aki ért hozzá, írjon rám privátban". Fel sem fogom ennek a kérésnek a nagyképűségét. :D Mondjuk az ilyeneknek többnyire nem is sok foganatja van.
    Nem beszélve arról, hogy egy fórumnak többek között az az értelme, hogy MEGOSSZUK a tudást, ne pedig privátban beszéljük meg a többeket is potenciálisan érdeklő témákat, amikből tanulni is lehet. Ha pedig privátban szeretnéd kivesézni, akkor ahhoz vagy olyan viszonyban kell lenned az illetővel, hogy ő szívesen segítsen, vagy találkoznod kell egy irgalmas szamaritánussal, vagy pénzt kell felajánlanod, vagy hagynod a francba az egészet (mert például komplett házi feladatot nem fog megoldani neked senki, hacsak nincs meg neki pont). Még lelkes kezdő fórumozóként sok embernek segítettem ilyen módon, aztán rájöttem, hogy egyszerűen nem éri meg, mert az emberek hálátlanok, és egyre többet akarnak. :DDD

Kicsit hosszabbra sikerült ez a hsz., mint terveztem, sorry, de kikívánkozott, már annyi programozós topicban láttam hasonlót, hogy valaki elvárja, hogy ráírjanak privátban azért, hogy aztán segíteni tudjanak neki... :D

félisten

válasz asuspc96 #9032 üzenetére

Egy felrázást megért volna azért az a topik is, de nem akarom túlragozni.
    A konkrét kérdést azért csak leírhatnád, hogy mindenkinek hasznos legyen.

Megjegyzem, mérés labor és más házi feladatokat nem szoktunk egyben megoldani.

Új hozzászólás Aktív témák