- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacces
őstag
"Szerintem a probléma, amit leírsz, nem a creational design patternek témakörébe tartozik."
Akkor hova tartozik/tartozhat még?
Bónusz kérdés:
Milyen más mintákat lehetne még alkalmazni?
(Igazad van, NoSQL nem SQL, és így valamilyen szinten egyszerűbb dolgom is van.)Legegyszerűbb a hierarchia, de ha már hierarchiáról van szó, akkor mindig nézek úgymond egy tervezési mintát, hogy melyik húzható rá?! Valamilyen szinten különbözik egy közép- és felsőoktatási szakkör, na meg egy nyelvi szakkör is. Ha később az egyiket bővítem akkor jó, hogy így szét van szedve logikailag
.
Például a felsőoktatási szakkör csak 1 féléves, a középiskolai 2 féléves(=1 éves), a nyelvi szakkörnél meg lehet "ideiglenes is", mint nyelvvizsga felkészítő. Későbbi módosításoknál."A gyár implementálásához meg szükséged van valami támpontra, hogy milyen szakköröket lehet létrehozni." - Pontosan mit értesz támppont alatt? (Nekem ez így homályos)
Amúgy köszönöm a segítséget
. Még anno a Builder-en gondolkoztam...
Mindenkinek:
Mennyire hibás ötlet a következő?
Lehetne ugye nyelvszakkört kilistázni, ekkor a gyár tudja, hogy nyelvszakkörök lesznek és már ekkor alapból nyelvszakkörös objektumokkal dolgozna? Adatbázisból lekérdezés és a view-ban megjelenítés lista nézetben. Ilyenkor érdemes-e egy újabb view-t létrehozni erre az osztályt típusra, vagy a régit is elég bővíteni(, amely alkalmazkodik a nyelvszakkör adataihoz)? (Gondolom a régit is lehet bővíteni egy bizonyos mértékig).
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Nintendo Switch 2
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Vicces képek
- Motorola G86 - majdnem Edge
- PlayStation 5
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- sziku69: Szólánc.
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- www.LicencAruhaz.hu OLCSÓ & LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - ÖRÖK GARANCIA
- Újszerű Apple Macbook Air 15,3" M3 8C CPU/10C GPU/16GB/256GB-(MC9E4MG/A) Ezüst -3 év gari
- Lenovo IdeaPad 3 17ITL6 - 17.3" HD+ Intel 6305 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- PS Plus előfizetések