Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- potyautas: Stand up és én
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- hege8888: Retro Kocka Kuckó harmadjára Hódmezővásárhelyen
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacces
őstag
"Szerintem a probléma, amit leírsz, nem a creational design patternek témakörébe tartozik."
Akkor hova tartozik/tartozhat még?

Bónusz kérdés:
Milyen más mintákat lehetne még alkalmazni?
(Igazad van, NoSQL nem SQL, és így valamilyen szinten egyszerűbb dolgom is van.)Legegyszerűbb a hierarchia, de ha már hierarchiáról van szó, akkor mindig nézek úgymond egy tervezési mintát, hogy melyik húzható rá?! Valamilyen szinten különbözik egy közép- és felsőoktatási szakkör, na meg egy nyelvi szakkör is. Ha később az egyiket bővítem akkor jó, hogy így szét van szedve logikailag
.
Például a felsőoktatási szakkör csak 1 féléves, a középiskolai 2 féléves(=1 éves), a nyelvi szakkörnél meg lehet "ideiglenes is", mint nyelvvizsga felkészítő. Későbbi módosításoknál."A gyár implementálásához meg szükséged van valami támpontra, hogy milyen szakköröket lehet létrehozni." - Pontosan mit értesz támppont alatt? (Nekem ez így homályos)
Amúgy köszönöm a segítséget
. Még anno a Builder-en gondolkoztam...Mindenkinek:
Mennyire hibás ötlet a következő?
Lehetne ugye nyelvszakkört kilistázni, ekkor a gyár tudja, hogy nyelvszakkörök lesznek és már ekkor alapból nyelvszakkörös objektumokkal dolgozna? Adatbázisból lekérdezés és a view-ban megjelenítés lista nézetben. Ilyenkor érdemes-e egy újabb view-t létrehozni erre az osztályt típusra, vagy a régit is elég bővíteni(, amely alkalmazkodik a nyelvszakkör adataihoz)? (Gondolom a régit is lehet bővíteni egy bizonyos mértékig).
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- AKCIÓ! Dell Latitude 5455 14 FHD+ üzleti notebook - Qualcomm X Plus X1 16GB DDR5 512GB SSD W11
- Thermalright Aqua Elite 360 V3
- 0% THM 4 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- ÚJ MSI CYBORG 15 A13VF - 15.6"FHD 144Hz - i5-13420H - 16GB - 512GB - Win11 - RTX 4060 -3 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2183
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

. Még anno a Builder-en gondolkoztam...