- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Igen, bár én ezt elvont formában értettem.
A kódból generált XML doksiknak még kevesebb értelmét látom, mint a többinek. Én úgy értettem, hogy a kód fejlesztőknek szól és úgy kell megírni (komment nélkül), hogy abban el lehessen igazodni, jól lehessen olvasni. Ehhez kellenek olyan szakik, akik nem csak működő, de olvasható kódot is tudnak produkálni. Jól felépített, lazán csatolt, stb.
"Itt már nem biztos, hogy az automatikusan generált osztálydiagram elég, mert az nem fog semmit jelenteni a többi fejlesztő számára a lib használatát illetően. "
Ebben igazad van, ez tényleg kivétel, itt nincs mit tenni, valahogy le kell írni.
A különböző UML diagramokat valóban tudnia kell olvasni egy fejlesztőnek, mert lehet rá szükség, Ezt ki is felejtettem az előbb. Jó is, hogy írtad.
"Ami igazából a mondanivalóm, az az , hogy az UML teljesen alkalmas ezen megbeszélések alkalmával információátadásra, ideiglenes dokumentációként."
Abszolút így van. Ideális esetben mindenki érti és könnyű így megbeszélni, hogy közben táblán, bárhol rajzolgatunk. Csak sajnos sokszor a jelmagyarázattal kell kezdeni, ami elég időrabló.
A dekompozíciós részben is egyet értek, az iterációs, de még inkább az agilis fejlesztés is végül úgyis visszatér az adatokhoz, de ha eleve aspektus orientáltan kezdünk hozzá, akkor hamarabb lesz bemutatható funkció halmaz, mint az első körös csak tervezéssel. Sajnos itthon ez nem elterjedt még sok helyen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Spórolós topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Apple MacBook
- Milyen okostelefont vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kiválthatja az AI az egeret és a billentyűzetet?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Filmvilág
- Hálózati / IP kamera
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
- További aktív témák...
- 8 DARAB! HP ELITEBOOK LAPTOP (Tartós, Elnyűhetetlen) 850 G8, 840 G8, 840 G9, 830 G8 x360
- Kedvező Ár! DELL S2722QQC Style IPS 4k PD usb-c Gari 2026.07
- Eladó Konfig Ryzen 5 5500 32GB DDR4 1TB SSD RX5600XT 12GB!
- Azta HP EliteBook 840 G9 Fémházas Hordozható Érintős Ultrabook 14" -40% i5-1235U 32/512 Iris Xe FHD+
- HúHa HP EliteBook 840 G9 Fémházas Hordozható Érintős Ultrabook 14" -40% i5-1235U 16/512 Iris Xe FHD+
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
- 512 GB-os PCIe 4.0-as M2 SSD-k garanciával
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G4 - i5-7GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest