Hirdetés
- ASUS Maximus VIII Ranger Z170 6-7-8-9-10 gen támogatás (Coffeetime mod)
- DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Möbelix Milan íróasztal - a tapasztalatok összeszerelés után
- Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Egy bihari a Hajdúságban
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Doky586: Torrent beállítás kezdőknek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- lionhearted: Telekom TV Mikrotikkel
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
Igen, bár én ezt elvont formában értettem.
A kódból generált XML doksiknak még kevesebb értelmét látom, mint a többinek. Én úgy értettem, hogy a kód fejlesztőknek szól és úgy kell megírni (komment nélkül), hogy abban el lehessen igazodni, jól lehessen olvasni. Ehhez kellenek olyan szakik, akik nem csak működő, de olvasható kódot is tudnak produkálni. Jól felépített, lazán csatolt, stb.
"Itt már nem biztos, hogy az automatikusan generált osztálydiagram elég, mert az nem fog semmit jelenteni a többi fejlesztő számára a lib használatát illetően. "
Ebben igazad van, ez tényleg kivétel, itt nincs mit tenni, valahogy le kell írni.
A különböző UML diagramokat valóban tudnia kell olvasni egy fejlesztőnek, mert lehet rá szükség, Ezt ki is felejtettem az előbb. Jó is, hogy írtad.
"Ami igazából a mondanivalóm, az az , hogy az UML teljesen alkalmas ezen megbeszélések alkalmával információátadásra, ideiglenes dokumentációként."
Abszolút így van. Ideális esetben mindenki érti és könnyű így megbeszélni, hogy közben táblán, bárhol rajzolgatunk. Csak sajnos sokszor a jelmagyarázattal kell kezdeni, ami elég időrabló.
A dekompozíciós részben is egyet értek, az iterációs, de még inkább az agilis fejlesztés is végül úgyis visszatér az adatokhoz, de ha eleve aspektus orientáltan kezdünk hozzá, akkor hamarabb lesz bemutatható funkció halmaz, mint az első körös csak tervezéssel. Sajnos itthon ez nem elterjedt még sok helyen.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 5491 - i7-8850H I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 5420 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Microsoft Surface Pro 7+ - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I W11 I Cam I Garancia!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P53 - i7-9850H I 16GB I 512SSD I FHD I Nvidia 4GB I W11 I Cam I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3540
- Önerő nélkül is elvihető! RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. Gamer szék noblechairs HERO Valódi Bőr Fekete
- Bontatlan Lenovo T14S WUXGA Touch Ryzen5 Pro 7540U 16GB 256GB Radeon 740M Win11 Pro 3év Garancia
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
- Apple iPhone 15 Plus Black Dynamic Island, 48 MP fő kamera 256 GB -100%
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő