Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Yézi: "Új" gépház
- droidic: Safe Mode az agyban
- Gurulunk, WAZE?!
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
ALI_G
veterán
válasz
sghc_toma
üzenetére
nem baj
köszi.apropó, VS-t sose használtam eddig elég idei, hogy rájöjjek, hogyan kell belőni ezt az intellisense nevű cuccot. Szóval én azt vettem észre, hogy eleinte csak nagyon kevés dolgot ajánl fel, aztán egyre többet, de nem látok összefüggést az általam használt szavakkal és a megjelenített listával...A tools/options/text editorban csak be meg ki lehet kapcsolni ahogy észrevettem...
még1: az outputot hogy tudom láthatóvá tenni ott ahol az error list is van? suliban alapból ott van egy tab-ként.mod: ahha, CTRL+J-re előjön az a szép lista, de volt már olyan, hogy írásra előjött a 2. karakter után. Azt hogy lehet beállítani?
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Apple iPhone 15 128GB Akku: 90%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Akku 85%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xbox Series S 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- SAMSUNG (L49CG954SUXEN) 240HZ 5K OLED GAMER SMART ! AKCIÓ!
- Atlas + Vostok 55mm szett
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE X570 AORUS ELITE X570 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 5420 14" Touchscreen i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Eladó Realme gt neo 2 5g Dobozában tokkal
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

köszi.