Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Ágymatrac keresési kálvária
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Pajac: száz pí
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
doc
nagyúr
válasz
Rover623
üzenetére
te meg nagyképű vagy meg agresszív

abban igazad van, hogy valóban nem a BIOS-t mentettem le, hanem a CMOS-t, de egyrészt szerintem egyértelmű volt hogy arról beszélek, másrészt meg ha egy nem-programozónak azt mondod hogy CMOS, valószínűleg fingja sem lesz hogy mi az, míg a BIOSról talán lesz halvány sejtése, és nem a biológiaóra ugrik be neki elsőre
azért meg légy szíves ne basszál le, hogy 10 év után nem tolom séróból az összes portot
a lényeg, hogy amivel kapcsolatban a programot megemlítettem, és amit állítottam róla, nevezetesen hogy jelszót tud törölni úgy, hogy utána nincs nyoma annak hogy bárki is hozzányúlt a géphez, tudja. akkor meg mi a jó büdös francot pattogsz???
osztod itt az észt, meg nagyképűsködsz, minden kis sz@rba belekötsz, ahelyett hogy értelmeznéd amit más ír...
a programozói tudásomról alkotott véleményed meg nem érdekel, a lényeg hogy mások, akik pénzt adnak érte meg vannak vele elégedve

rendszerprogramozással meg még a DOS korban foglalkoztam, akkor sem sokat, mivel különösebben nem érdekelt, nem is akarok hozzá túlzottan érteni. mondjuk nem is állítottam hogy olyan nagy spíler lennék
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- Eladó egy oneplus 9 pro 256/12
- ÚJ! AKRacing Arctica gamer szék
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Acer KG251QF 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest